Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Διπλές «ματιές» από Premier League

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει δυνατά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με τον Έρικ Τεν Χαχ να έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις από την Premier League.

Με τη φετινή σεζόν να έχει ολοκληρωθεί στην Αγγλία. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αρχίσει τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν. Ο Έρικ Τεν Χαχ κοιτάει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», λόγω της ερχόμενης αποχώρησης του Μαρσιάλ από το «Old Trafford».

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του στην αγγλική αγορά, έχοντας ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις. Αρχικά, ο Ματέους Κούνια, ο οποίος ήρθε στη Γουλβς από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, στην πρώτη του σεζόν με τους «λύκους», σκόραρε 14 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ.

Μια άλλη περίπτωση είναι ο Μοχάμεντ Κούντους. Ο Γκανέζος επιθετικός μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις, προσφέροντας επιθετική ευελιξία στην ομάδα του Τεν Χαχ.

Ο λόγος που η Γιουνάιτεντ στρέφει την προσοχή της στην αγγλική αγορά είναι γιατί αυτοί οι παίκτες δεν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Επίσης, οι δύο παίκτες αυτοί μπορούν να προσφέρουν πολλές λύσεις στο επιθετικό παιχνίδι της Γιουνάιτεντ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.