Γουέστ Χαμ και Έβερτον ψωνίζουν από Τορίνο

Σύμφωνα με ιταλικές εφημερίδες, Γουέστ Χαμ και Έβερτον ενδιαφέρονται για τον Αργεντινό Ματίας Σουλέ και τον Βραζιλιάνο Αρτούρ.

Η Tuttosport συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Γουέστ Χαμ ενδιαφέρεται για τον ταλαιπωρημένο και γυρολόγο μέσο της Γιουβέντους, Αρτούρ, που έπαιξε με την μορφή δανεισμού στην Φιορεντίνα, αλλά και για τον Αργεντινό εξτρέμ, Ματίας Σουλέ, που αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε δανεικός στη Φροζινόνε. και έχει ρωτήσει για τη διαθεσιμότητά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα του Τορίνο, ο νέος προπονητής της Γουέστ Χαμ, Χουλέν Λοπετέγκι, είναι επί μακρόν θαυμαστής του Αρτούρ (από τη Γιουβέντους δανεικός στη Μπαρτσελόνα – Λίβερπουλ και Φιορεντίνα) και προσπάθησε να τον φέρει στη Γουλβς πριν από ένα χρόνο.

Η Έβερτον που κατάφερε να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ, επιθυμεί να φρεσκάρει στην ομάδα, και ενδιαφέρεται επίσης για τον Βραζιλιάνο μέσο, ​​αλλά οι συζητήσεις μπορεί να διαρκέσουν περισσότερο, δεδομένου ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για αλλαγή ιδιοκτησίας στο Γκούντισον Παρκ.

Η Γιουβέντους εκτιμά τον Αργεντινό στα 40 εκατ. ευρώ, όμως τα «Σφυριά» είναι δύσκολο απρόθυμα να πληρώσουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ. Ο Σουλέ, 21 ετών, επέστρεψε μετά από έναν δανεισμό στη Φροζινόνε, όπου σημείωσε 11 γκολ σε 39 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.