Κίβιορ: Στο ραντάρ της Μίλαν, σκέφτεται η Άρσεναλ

Οι διευθυντές της Μίλαν φέρεται να είχαν «άμεση επαφή» με εκπροσώπους του αμυντικού της Άρσεναλ, Γιάκουμπ Κίβιορ, αλλά μένει να φανεί αν οι Κανονιέρηδες είναι πρόθυμοι να πουλήσουν τον Πολωνό διεθνή.

Οι διευθυντές της Μίλαν ρώτησαν για άλλη μια φορά για τη διαθεσιμότητα του Κιβιορ μέσω των μάνατζερ του αμυντικού της Άρσεναλ. Ο πρώην σέντερ μπακ της Σπέτσια ήταν εδώ και καιρό στόχος των Ροσονέρι, οι οποίοι άνοιξαν συνομιλίες με την Άρσεναλ και τους εκπροσώπους του παίκτη κατά τη διάρκεια του 2024.

Η Μίλαν σίγουρα θα υπογράψει ένα νέο κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι και ο Πολωνός είναι μεταξύ των πρωταρχικών της στόχων. Ωστόσο, ο χρόνος παιχνιδιού του αυξήθηκε το τελευταίο μέρος της σεζόν με την Άρσεναλ, επομένως ο Αρτέτα δεν είναι απολύτως πεπεισμένος για την πώληση του. Ο Κίβιορ εντάχθηκε στην Άρσεναλ από την Σπέτσια σε μια συμφωνία 19,5 εκατομμυρίων ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2023.

Με την Άρσεναλ έχει παίξει 38 παιχνίδια, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν επίσης τη Γιουβέντους μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.