Λίβερπουλ: Η πρώτη συνέντευξη του Σλοτ (vid)

Ο νέος προπονητής της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λίβερπουλ έκανε ο Άρνε Σλοτ. Ο Ολλανδός δεν κρατιέται και ανυπομονεί να πιάσει δουλεία με την νέα του τεράστια πρόκληση στην καριέρα του. Διαβάστε όλη την συνέντευξη στο site της Λίβερπουλ.

Ο Σλοτ έδωσε ραντεβού με τον κόσμο στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ τονίζοντας πως βλέπει ομοιότητες….

«Υπάρχει μια αλλαγή, αλλά ελπίζω ότι η αλλαγή δεν είναι τόσο μεγάλη, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε τους ίδιους παίκτες, έχουμε ακόμα τους ίδιους οπαδούς – και αν και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά, αυτό θα κάνει τη ζωή μου πολύ πιο εύκολο! Περιμένω να εμφανιστούν ξανά την ερχόμενη σεζόν, και το ίδιο για τους παίκτες. Θα κάνω ό,τι περνάει από το συμφέρον και τις δυνάμεις μου για να οδηγήσω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

«Έχω ήδη πει, υπάρχουν μερικές ομοιότητες μεταξύ της Φέγενορντ και της Λίβερπουλ. Και οι δύο είναι πόλεις δίπλα στο ποτάμι, οι άνθρωποι εργάζονται στις αποβάθρες, είναι μια σκληρή εργατική τάξη, οι οπαδοί που εκτιμούν να βλέπουν την ομάδα. Νομίζω ότι αυτοί οι σύλλογοι όπως η Φέγενορντ και η Λίβερπουλ, από ό,τι είδα, σημαίνει λίγο περισσότερο για τους οπαδούς, σημαίνει απλώς λίγο περισσότερο εάν η ομάδα τα πάει καλά από ό,τι σε κάποια άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο. Αυτό ένιωσα στη Φέγενορντ και περιμένω να νιώσω το ίδιο και εδώ στο Άνφιλντ».

Για τις μεταγαφές«Ασχολούμαι με αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι μέρος της δουλειάς μου!»

Για οτο πρώτο πράγμα που σκέφτεται: «Να μπω στο Άνφιλντ. Αλλά πρέπει να περιμένω λίγο. Έχουμε ακόμη χρόνο, μέχρι αυτό να συμβεί!»

Πως βλέπει την ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος. Θέλουμε να προσθέσουμε πράγματα στην ομάδα και ελπίζω πως θα ανέβουμε από τους 82 βαθμούς, τους οποίους συγκεντρώσαμε πέρυσι!»

Για το ρόστερ«Έχω μιλήσει με αρκετούς, αφού έφυγε όμως ο Γιούργκεν Κλοπ. Αυτό θεώρησα σωστό, από την στιγμή που βρισκόταν ακόμη στην ομάδα, όταν ήρθαμε σε συμφωνία.»

Για τους φιλάθλους «Θα φέρω τις δικές μου ιδέες στη Λίβερπουλ. Νομίζω αυτό θέλει και ο κόσμος από εμένα!»

Για την εποχή μετά τον Κλοπ: «Θα υπάρχει αλλαγή, αλλά ελπίζω αυτή να μην φανεί στον κόσμο πολύ μεγάλη. Έχουμε τους ίδιους παίκτες, έχουμε τον ίδιο κόσμο, θα πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά. Έτσι, όλα θα είναι καλύτερα!»

Τι του είπε ο Γιούργκεν Κλοπ«Μου έδωσε μερικά tips και μου είπε πως θα υποστηρίζει και εμένα και τη Λίβερπουλ. Νομίζω θα είναι μεγάλος φαν μας!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.