Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης λέει ο Ράτκλιφ

Σε συνέντευξή του για διάφορα θέματα στο Bloomberg ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει ως παράδειγμα την Ρεάλ Μαδρίτης για το μέλλον.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ανέλαβε πριν μερικούς μήνες τα ηνία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως συνιδιοκτήτης του συλλόγου με τους Γκλέιζερς.

Πήρε στην INEOS τρεις εβδομάδες για να αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στον πάγκο ή όχι ο Έρικ Τεν Χάγκ. Δούλεψε την μεταγραφή του στόπερ Τοντιμπό για δύο εβδομάδες από τη Νις για να ενημερωθεί από την UEFA ότι ομάδες που παίζουν στην ίδια Ευρωπαϊκή διοργάνωση και έχουν τους ίδιους ιδιοκτήτες δεν μπορούν να κάνουν μεταξύ τους μεταγραφές. Κάτι που συμβαίνει και με την Μάντσεστερ Σίτι και την Τζιρόνα.

Πιθανότατα δεν είναι η καλύτερη εκκίνηση για την Γιουνάιτεντ με τη νέα ιδιοκτησία και με το βάρος ότι πρέπει να ξεφορτωθεί λίγους παίκτες ακόμη για να είναι ΟΚ με το PSR της Πρέμιερ Λιγκ κάτι που φαίνεται να ενδιαφέρει μερικές ομάδες, όχι όλες. Παρόλα αυτά ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δήλωσε αισιόδοξος.

“Θα βελτιωθούμε σημαντικά. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κορυφή και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Premier League και Champions League κάθε χρόνο. Θέλουμε να είμαστε εκεί που είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά αυτό θέλει χρόνο. Δεν είναι ένας απλός διακόπτης. Η Ρεάλ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια. Αυτό που τα λέει όλα είναι ότι μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχουμε ξοδέψει 1,3 δισεκατομμύριο σε παίκτες και αυτό είναι σε σχέση και με τους παίκτες που έχουν πωληθεί. Στην Ρεάλ αυτό είναι στα 240 εκατομμύρια. Προκαλεί έκπληξη γιατί αυτή τη στιγμή η Ρεάλ εχει έξι με επτά παίκτες που κοστίζουν πάνω από εκατό εκατομμύρια. Εμείς δεν έχουμε κανέναν. Η Ρεάλ έχει χτίσει τον καλύτερο ποδοσφαιρικό οργανισμό στον κόσμο. Με το ίδιο σχεδόν πορτοφόλι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με βάση αυτό μπορούμε να πούμε ότι έχουν καλύτερη στρατηγική από εμάς. Δεν είναι η λύση για εμάς να παρουμε τον Μπαπέ. Χρειάζεται πάνω από ένας παίκτης. Χρειαζόμαστε μια ισορροπημένη ομάδα που να μεγαλώνει με τα χρόνια. Αυτό είναι καλύτερο από το να πάρουμε έναν ή δύο σπουδαίους παίκτες τώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.