Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ γίνεται…Εμπαπέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μάρκους Ράσφορντ, θέλοντας να γεμίσει τα ταμεία της.

Μάλιστα αγγλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως και ο Αγγλος επιθετικός σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να παίξει σε άλλη ομάδα, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν επανέρχεται για την απόκτηση του.

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας επανήλθε και ετοιμάζει πρόταση 90 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Αγγλο σταρ και να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Κιλιάν Εμπαπέ για την Ισπανία και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror», ο Αγγλος άσος θα συναντηθεί σήμερα με τον νέο αθλητικό διευθυντή των «κόκκινων διαβόλων, Νταν Ασγουορθ, για να συζητήσουν το μέλλον του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Ο Αγγλος διεθνής επιθετικός, που έμεινε εκτός αποστολής από το Euro της Γερμανίας, δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς είναι δυσαρεστημένος από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Την περασμένη σεζόν ο Ράσφορντ είχε μόλις οκτώ γκολ σε 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το 2022-23 είχε σημειώσει 30 γκολ και είχε δώσει οκτώ ασίστ.

Η Παρί ήδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του και προσφέρει στον διεθνή επιθετικό πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με εβδομαδιαίες αποδοχές 500 χιλιάδες λίρες, κατά 20% αύξηση των τωρινών αποδοχών του στη Γιουνάιτεντ, ελπίζοντας πως θα τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στο γαλλικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.