Xάκπο: Χαμογελούν Ολλανδία και …Σλοτ! (video)

Ο Κόντι Χάκπο, οδηγεί την Ολλανδία με τα γκολ του στο Euro 2024 και ο Άρνε Σλοτ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Ολλανδός ακραίος επιθετικός, μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, στο οποίο πέτυχε τρία γκολ, βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση, σε άλλη μία μεγάλη διοργάνωση με τους «οράνιε», καθώς έχει σκοράρει ήδη τρεις φορές, σε 4 συμμετοχές στα γήπεδα της Γερμανίας και …απειλεί την Τουρκία στον προημιτελικό.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports

Ο Χάκπο, έτσι, από τα 12 γκολ που έχει πετύχει με την Εθνική σε 28 εμφανίσεις, τα μισά είναι σε τελικά μεγάλων διοργανώσεων, κάτι που δείχνει ότι είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων. Μάλιστα, σε όσα ματς έχει σκοράρει με τους «οράνιε», έχει μόνο νίκες, με εξαίρεση το ματς με την Αυστρία στους ομίλους, στις 25 Ιουνίου!

Στα 25 πλέον, ο Χάκπο πλησιάζει την ποδοσφαιρική ωριμότητα και σίγουρα, εκτός από τον ομοσπονδιακό, Ρόναλντ Κούμαν, είναι χαρούμενος γι’ αυτό και ένας άλλος Ολλανδός προπονητής.

Ο λόγος φυσικά για τον νέο τεχνικό της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, που ελπίζει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ταλέντο του διεθνούς άσου, από τη σεζόν 2024-25.

Ο Χάκπο, μετακόμισε στη Λίβερπουλ από την Αϊντχόφεν, αντί 42 εκατ. ευρώ, τον Ιανουάριο του 2023 και παρ’ όλο που έχει τον αξιοσέβαστο αριθμό των 23 γκολ σε 79 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ρεντς», δεν ήταν πάντα βασικός υπό τον Γιούργκεν Κλοπ, έχει παίξει σε αρκετές διαφορετικές θέσεις και η απόδοσή του είχε σκαμπανεβάσματα.

Με την Ολλανδία, στο αριστερό άκρο της επιθετικής τριάδας κάνει όμορφα πράγματα στο Euro και έχοντας στα πόδια του άλλο ένα πολύ καλό τουρνουά, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του και στην Πρέμιερ Λιγκ, τη σεζόν που έρχεται.

Δείτε όλα τα γκολ του Κόντι Χάκπο στην Πρέμιερ Λιγκ, στο video του Novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.