Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να πληρώνει πάνω από τη ρήτρα αποδέσμευσης των 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον επιθετικό της Μπολόνια, Γιόσουα Ζίρκσεϊ.

Μη συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας των 15 εκατομμυρίων ευρώ που η Μίλαν αρνήθηκε να καλύψει, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 57,5 ​​εκατομμύρια ευρώ.

Πολλές πηγές, συμπεριλαμβανομένου του The Athletic, ότι ο Ολλανδός θα πετάξει για Μάντσεστερ και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις αύριο το πρωί (12/7). Ο διεθνής επιθετικός, είχε μεγάλη ζήτηση στη μεταγραφική αγορά, βοηθούμενος από το γεγονός ότι έχει ρήτρα αποδέσμευσης που ορίζεται μόνο στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μίλαν είχε συμφωνήσει με προσωπικούς όρους και αποδέχθηκε τη ρήτρα πριν από εβδομάδες, αλλά δεν προχώρησε γιατί δεν πλήρωσε την προμήθεια των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ήταν θέμα χρόνου, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πληρώνει στην πραγματικότητα ακόμη περισσότερο από τη ρήτρα των 40 εκατομμυρίων ευρώ για να μην έχει καλύτερες επιλογές δομής πληρωμών με τη Μπολόνια. Θα είναι 42,5 εκατ. ευρώ κατανεμημένα σε τρία χρόνια.

Αυτό δεν περιλαμβάνει την προμήθεια των 15 εκατ. ευρώ, οπότε στο τέλος θα πληρώσουν περίπου 57,5 ​​εκατ. ευρώ. Ο παίκτης θα υπογράψει επίσης πενταετές συμβόλαιο με οψιόν για έκτο.