Το γυαλί είχε ραγίσει και έδειχνε πως αυτή η σχέση θα έχει μία κατάληξη, αλλά φαίνεται πως υπάρχει η μεγάλη ανατροπή!

Ο Τζέιντον Σάντσο, επέστρεψε στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από ολιγόωρη συζήτηση που είχε με τον Έρικ τεν Χαγ. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους τις διαφορές, που είχαν προκύψει την προηγούμενη σεζόν, και να προχωρήσουν μπροστά με γνώμονα φυσικά το καλό της ομάδας. Αρα και το καλό των ίδιων!  

Το ιστορικό της διαμάχης

Η κόντρα μεταξύ των δύο ξεκίνησε όταν ο Σάντσο εξέφρασε δημοσίως μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα κοινωνικά δίκτυα ότι αισθανόταν πως χρησιμοποιούταν ως εξιλαστήριο θύμα. Αφορμή αποτέλεσε η κριτική που δέχτηκε από τον τεν Χαγ για την απόδοσή του στις προπονήσεις. Η απόφαση του να μην ζητήσει συγγνώμη οδήγησε στον αποκλεισμό του από την πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια, επέστρεψε στην Ντόρτμουντ με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο, όπου βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου η γερμανική ομάδα να φτάσει μέχρι τον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ.

Οι διαπραγματεύσεις και η επιστροφή

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρχικά αποφασίσει να τοποθετήσει τον Σάντσο στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών αξιώνοντάς το ποσό των 40 εκατομμυρίων λιρών. Γιουβέντους και Ντόρτμουντ έδειξαν ενδιαφέρον, ωστόσο, μάλλον θα μείνουν με το… θέλω.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την επιστροφή του Σάντσο με την εξής δήλωση: “Ο Τζέιντον Σάντσο επέστρεψε για εξετάσεις την Τετάρτη μετά τον δανεισμό του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Ο 24χρονος εξτρέμ στη συνέχεια προπονήθηκε με την ομάδα την Πέμπτη.”

Ο Σάντσο δεν θα είναι μέρος της ομάδας που θα ταξιδέψει στη Νορβηγία για να αντιμετωπίσει τη Ρόζενμποργκ την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω του ότι επέστρεψε αργότερα από τους υπόλοιπους παίκτες στις προπονήσεις. Ωστόσο, αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας.

Ο διεθνής άσος έχει δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα και έχει σημειώσει 12 γκολ και έχει δώσει 6 ασίστ σε 82 εμφανίσεις με τους “Κόκκινους Διαβόλους”.