Αποχώρηση του Κυριάκου Δουρέκα από τη Διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ

Μετά από πέντε χρόνια και σπουδαία δουλειά στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Κούλης Δουρέκας αποτελεί παρελθόν για την αγγλική ομάδα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, Κυριάκου Δουρέκα. Ο τελευταίος αρχικά εντάχθηκε στην ομάδα ως διευθυντής ποδοσφαίρου, αλλά τον Μάρτιο του 2022 πήρε θέση στο διοικητικό συμβούλιο.

“Έχω περάσει πέντε ιδιαίτερα χρόνια με τη Nottingham Forest και είμαι απίστευτα ευγνώμων στον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη και τον κύριο Μιλτιάδη Μαρινάκη για την πίστη και την υποστήριξη τους κατά τη διάρκεια της θητείας μου τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Nottingham Forest.

Ονειρευόμασταν την επιστροφή στην Premier League, και πετύχαμε αυτό το όνειρο μετά από 23 δύσκολα χρόνια. Οι αφοσιωμένοι παίκτες, προπονητές, τεχνικό προσωπικό και διοικητικό προσωπικό που ήταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια έκαναν αυτή την επίτευξη δυνατή.”

Το πιο σημαντικό, οφείλουμε αυτή την επιτυχία στους εξαιρετικούς μας φιλάθλους, που υποδέχθηκαν την οικογένειά μου και εμένα στο Nottingham. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αδιάκοπη υποστήριξή τους. 

Ενώ προχωρώ σε νέες προκλήσεις, θα θυμάμαι πάντα με αγάπη τον χρόνο μου στη Nottingham Forest και θα έχω πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό”. Ήταν τα λόγια του Κούλη Δουρέκα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σε δήλωσή της ανέφερε: “Από το 2018, ο Δουρέκας πέτυχε σημαντικές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς όπως η πρώτη ομάδα, η ακαδημία, οι εγκαταστάσεις του σταδίου και του προπονητικού κέντρου και πολλά άλλα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κυριάκο για τη μεγάλη του συμβολή στη Nottingham Forest και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τις μελλοντικές του προσπάθειες.”

Βελτιώσεις στην Πρώτη Ομάδα και την Ακαδημία

Οι βελτιώσεις που προωθήθηκαν από τον Δουρέκα περιλαμβάνουν την ενίσχυση της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, με στόχο την ανάπτυξη νεαρών ταλέντων και την υποστήριξη των παικτών της πρώτης ομάδας.

Αναβάθμιση Εγκαταστάσεων και Προσλήψεις

Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του σταδίου και του προπονητικού κέντρου συνέβαλε στη βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και αγώνων, ενώ οι στρατηγικές προσλήψεων ενίσχυσαν την ομάδα σε κρίσιμες θέσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.