Φύγε εσύ, έλα εσύ…

Λίβερπουλ και Τσέλσι στην Αγγλία, Μπαρσελόνα και Σεβίλλη στην Ισπανία, Λάτσιο, Νάπολι, Γιουβέντους και Μίλαν στην Ιταλία, Μπάγερν και Ντόρτμουντ στην Γερμανία και Μαρσέιγ στην Γαλλία άλλαξαν προπονητή το καλοκαίρι με στόχο να αλλάξουν και την μοίρα τους το χειμώνα. Οι περισσότερες μετακινήσεις έγιναν στην Ιταλία.

Λίβερπουλ και Τσέλσι στην Αγγλία, Μπαρσελόνα και Σεβίλλη στην Ισπανία, Λάτσιο, Νάπολι, Γιουβέντους και Μίλαν στην Ιταλία, Μπάγερν και Ντόρτμουντ στην Γερμανία και Μαρσέιγ στην Γαλλία άλλαξαν προπονητή το καλοκαίρι στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με στόχο να αλλάξουν και την μοίρα τους το χειμώνα. Οι περισσότερες μετακινήσεις έγιναν στην Ιταλία. Το προπονητικό μεταγραφικό παζάρι έχει μεγάλο ενδιαφέρον

Αναλυτικά:

Στην Αγγλία, ο Ολλανδός Σλοτ πήρε τη θέση του Κλοπ στη Λίβερπουλ, ο Γερμανός Χούρζελερ του Ντε Τζέρμπι στην Μπράιτον, ο Λοπετέγκι του Μόις στη Γουέστ Χαμ, ο Μαρέσκα του Ποτσετίνο στην Τσέλσι, ο Κούπερ του Μαρέσκα στη Λιντς στις πέντε συνολικά αλλαγές προπονητών. Σημείο αναφοράς το αντίο του Κλοπ από τη Λίβερπουλ, η οποία αλλάζει σελίδα.

Στην Ισπανία, ο Γερμανός Φλικ αντικατέστησε τον Τσάβι στη Μπαρσελόνα, ο Αρασάτε τον Μαγκίρε στη Μαγιόρκα, ο Μορένο τον Αρασάτε στην Οσασούνα, ο Πιμιέντα τον Φλόρες στη Σεβίλλη, ο Καριόν τον Πιμιέντα στη Λας Πάλμας. Ελάχιστες κινήσεις, με το αντίο του Τσάβι να ξεχωρίζει στη LaLigaκαι την Μπαρτσελόνα να θέλει επιστροφή στους τίτλους.

Στην Ιταλία, φύγε εσύ και έλα εσύ κει έχουμε και μετράμε λοιπόν, ο Μπαρόνι είναι αντί του Τούντορ στη Λάτσιο, ο Ιταλιάνο στη θέση του Μότα στη Μπολόνια, ο Παλαντίνο αντί του Ιταλιάνο στην Φιορεντίνα, ο Νέστα αντί του Παλαντίνο στην Μόντσα, ο Κόντε αντί του Καλτσόνα στη Νάπολι, ο Βανόλι αντί του Γιούριτς στην Τορίνο, ο Ρούνιαιτς αντί του Καναβάρο στην Ουντινέζε, ο Νικόλα στη θέση του Ρανιέρι στην Κάλιαρι, ο Φονσέκα αντί του Πιόλι στην Μίλαν, ο Ζανέτι αντί του Μπαρόνι στην Βερόνα, ο Ντι Φραντσέσκο αντί του Βανόλι στη Βενέτσια, ο Ντ Αβέρσα αντί του Νικόλα στην Έμπολι και ο Μότα στη θέση του Αλέγκρι στη Γιουβέντους για τις 13 αλλαγές προπονητών, εκ των οποίων τέσσερις σε ομάδες κορυφής. Επιστροφή Κόντε στη δράση η πιο σημαντική στιγμή του καλοκαιριού.

Στη Γερμανία, ο Βέλγος Κομπανί αντικατέστησε τον Τούχελ στην Μπάγερν, ο Σούστερ τον Στράιχ στην Φράιμπουργκ, ο Ζάιτλερ τον Μπούτσερ στην Μπόχουμ, ο Σβένσον τον Γκρότε στην Ουνιόν, ο Σαχίν τον Τέρζιτς στην Ντόρτμουντ και ο Μπλέσιν τον Χούρζελερ στην Ζανκτ Πάουλι. Το Der Klassiker έχει πλέον νέο ενδιαφέρον με αλλαγές προπονητών και στις δύο ομάδες.

Στη Γαλλία, ο Ιταλός Ντε Τζέρμπι πήρε τη θέση του Γκασέ στη Μαρσέιγ, ο Έλσνερ του Ντιαβαρά στη Ρενς, ο Εζ του Φαριόλι στη Νις, ο Ζενεζιό του Φονσέκα στη Λιλ, ο Στιλ του Εζ στη Λανς και ο Ντιγκάρ του Έλσνερ στη Χάβρη. Λίγα πράγματα με πολλές εσωτερικές κινήσεις γνώριμων τεχνικών και φυσικά την αλλαγή στη Μαρσέιγ να ξεχωρίζει με στόχο τον τίτλο στην μετά Εμπαπε εποχή της Παρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.