Αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και συστήθηκαν ποδοσφαιρικά στο ευρύ κοινό τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Τέσσερις παίκτες που πριν συμπληρώσουν το 20ο έτος της ηλικίας τους άφησαν υποσχέσεις για λαμπρό μέλλον.

Κόμπι Μέινου ( Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Στην πρώτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του ήταν από τους καλύτερους και σταθερότερους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα είχε 3 γκολ και 1 ασίστ, επιχειρώντας να δώσει ισορροπία στη λειτουργία άμυνας και επίθεσης των «κόκκινων διάβολων».

Ίβαν Φέργκιουσον (Μπράιτον)

Σημείωσε 12 γκολ στις πρώτες δύο χρονιές του στο υψηλότερο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στην εφετινή σεζόν αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών και έχασε αρκετά παιχνίδια, πρόλαβε όμως σε 19 συμμετοχές να πετύχει 6 τέρματα μοιράζοντας και 2 ασίστ. Αποθεώθηκε από αρκετούς προπονητές σε αυτό το επίπεδο και είναι ποδοσφαιριστής πολλά υποσχόμενος για το μέλλον.

Ρίκο Λιούις (Μάντσεστερ Σίτι)

Για τον νεαρό μέσο της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ουσιαστικά χρονιά αποκάλυψης. Προλαβε να κάνει 16 συμμετοχές με τον Πεπ ΓΚουαρντιόλα να αποδεικνύει πόσο τον εμπιστεύεται, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές στην Premier League που κατέκτησε για μια καόμη φορά η ομάδα του Μάντσεστερ. Παράλληλα αγωνίστηκε σε 7 αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ μοιράζοντας 3 ασίστ!

Λιούις Χολ (Νιούκαστλ)

Ο 19χρονος αριστερός οπισθοφύλακας προήλθε από τις ακαδημίες της Τσέλσι και η ιούκαστλ τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2024 έναντι 33ων εκατομμυρίων λιρών! Την περίοδο 2022-23 είχε πραγματοποιήσει 9 συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος με τους Λονδρέζους. Έναν χρόνο μετά έκλεισε τη σεζόν παίζοντας συνολικά σε 22 αγώνες της Νιούκαστλ σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 2 γκολ, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.