Γουλβς: Ο Γκάρι Ο΄Νιλ ανακοίνωσε τον νέο αρχηγό

Αυτές τις ημέρες η Γουλβς βρίσκεται στο Μαϊάμι για περιοδεία και ο προπονητής των «λύκων», Γκάρι Ο' Νιλ ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους, τον νεό αρχηγό της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Μαξιμίλαν Κίλμαν.

Αυτός λοιπόν θα είναι ο Μάριο Λεμινά, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο και στους δύο πρώτους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας αυτό το καλοκαίρι.
Η επίδραση του 30χρονου μέσου, μετά τον ερχομό του στη Γουλβς τον Ιανουάριο του 2023, ήταν τεράστια. Καθιερώθηκε αμέσως στο βασικό σχήμα υπό τον Λοπετέγκι, και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της θέσης του συλλόγου στην Premier League.

Αυτή η δυναμική συνεχίστηκε στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της πρώτης πλήρους σεζόν του στο «Molineux», υπό τον Ο΄Νιλ πλέον. Ηγέτης μέσα στην ομάδα, ο Λεμινά δημιούργησε μια τρομερή συνεργασία με τον Ζοάο Γκόμες στη μεσαία γραμμή, με την ομάδα του να απολαμβάνει μία πολύ καλή σεζόν στην κορυφαία κατηγορία.
Τα πέντε γκολ και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις εκτιμήθηκαν από τους οπαδούς της ομάδας που τον ανακηρύξαν «Παίκτη της Σεζόν».
Για την απόφαση αυτή ο Ο΄Νιλ είπε: «Έχουμε μερικούς πραγματικά ηγέτες στην ομάδα και σίγουρα θα στηριχθώ σε όλους αυτούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά νομίζω ότι για τον Μάριο είναι πραγματικά καλή στιγμή. Οι παίκτες τον σέβονται και με τη συμπεριφορά του αποτελεί πρότυπο για τους υπόλοιπους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.