Τεν Χαχ: «Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η κατάκτηση τροπαίων»

Το σχόλιό του εν όψει της νέας σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ότι η κατάκτηση ενός τροπαίου δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε ο Έρικ Τεν Χαχ, τονίζοντας ότι «το πρότζεκτ» που χτίζεται είναι για να πάει ο σύλλογος μπροστά!

«Την άφησα πίσω μου και κοιτάζω μπροστά. Ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Είμαι εδώ για το πρότζεκτ και για να κερδίζω τρόπαια. Θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά. Όχι, [δεν περίμενα ένα τηλεφώνημα], επειδή ήξερα αυτό το πρότζεκτ και πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Τώρα συνεργαζόμαστε καλά. Είμαστε όλοι εδώ στην περιοδεία και προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν. Η ηγετική ομάδα, το νέο επιτελείο, το νέο προπονητικό επιτελείο, επίσης κάποιοι νέοι παίκτες.

Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και να κάνουμε το επόμενο βήμα στη νέα σεζόν. Η νέα δομή και η νέα ηγεσία έχουν έρθει. Νέοι παίκτες έχουν έρθει για να βελτιώσουν τα αποδυτήρια. Φυσικά, η δομή υπάρχει. Ο σύλλογος έχει κάνει αλλαγές και μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα μας δώσει ακόμα καλύτερες βάσεις για να επιτεθούμε. Χτίζουμε, πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε και να σημειώνουμε πρόοδο. Μετά χρειάζεσαι βελτιώσεις. Όλοι έκαναν αξιολόγηση. Κατέληξαν στα σωστά συμπεράσματα, οπότε κάναμε τις αλλαγές στις δομές του συλλόγου. Αλλά επίσης βελτιώνουμε την ομάδα και θα βελτιώσουμε το αγωνιστικό μοντέλο», ανέφερε ο Ολλανδός προπονητής στο BBC.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.