Λίβερπουλ: «Ματιές» σε Ζούλιο Σολέρ για… διάδοχο του Ρόμπερτσον

Στην αναζήτηση ενός νέου και ποιοτικού αριστερού μπακ, ο οποίος θα διαδεχτεί στο μέλλον τον Άντι Ρόμπερτσον, βρίσκεται η Λίβερπουλ.

Ο 30χρονος διεθνής αμυντικός είναι δίχως αμφιβολία έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της Λίβερπουλ στη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, όμως η ευπάθεια στους τραυματισμούς έχει βάλει σε σκέψεις τους «Reds».

Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ρόμπερτσον την περασμένη σεζόν έχασε 26 αγώνες τόσο με τη Λίβερπουλ, όσο και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, έχουν ξεκινήσει να «χτενίζουν» την αγορά ψάχνοντας τον μελλοντικό αντικαταστάτη του. Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «Reds» και παρακολουθούν με ενδιαφέρον είναι αυτή του Ζούλιο Σολέρ της Λάνους, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του.

Ο 19χρονος αργεντινός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 21 αγώνες, μοιράζοντας δύο ασίστ. Όσο για τις αξιώσεις της Λανούς, φτάνουν τα 15 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ταλαντούχου ακραίου αμυντικού.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.