Μπράιτον: Δυσαρεστημένος ο Ούνταβ

Η Μπράιτον δεν επιτρέπει στον Ντένιζ Ούνταβ να πάρει την μεταγραφή που θέλει στην Στουτγκάρδη. Ο διεθνής Γερμανός φορ εξέφρασε την αγανάκτησή του με τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Ντένιζ Ούνταβ έχει δηλώσει από το τέλος της περσινής, καταπληκτικής σεζόν, ότι θέλει να μείνει στην Στουτγκάρδη. Πέρσι πέτυχε 18 γκολ και έδωσε και 10 ασίστ με τον Γερμανικό σύλλογο στον οποίο είχε παραχωρηθεί από την Μπράιτον η οποία έκανε χρήση της οψιόν που είχε για να τον αγοράσει ξανά από τους Γερμανούς.

Ο Ούνταβ εχει επιστρέψει στην Αγγλία και είναι στην αναμονή καθώς όποια προσπάθεια και αν κάνει η Στουτγκάρδη για την απόκτησή του εισπράττει αρνητική απάντηση.

“Περίεργο καλοκαίρι γιατί δεν ξέρω που πρέπει να πάω. Περιμένω καθημερινά, δεν χαλάει την ηρεμία μου αλλά πρέπει να μάθω. Στην Μπράιτον πέρσι δεν ασχολήθηκαν καθόλου μαζί μου, δεν με εκτίμησαν, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε. Θα πικραθώ αν δεν επιστρέψω στην Στουτγκάρδη γιατί εκεί θέλω να είμαι. Με θέλουν στην ομάδα, με αγαπούν αλλά να σας πω και κάτι, υπάρχουν χειρότερα πράγματα στην ζωή από το να λες ότι παίζεις στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας” δήλωσε ο 28χρονος φορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.