Τσιμίκας: «Ένα από τα όνειρα μου έγινε πραγματικότητα»

Ο Κώστας Τσιμίκας έκανε δηλώσεις για το τέρμα που σημείωσε στη φιλική νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η 4η Αυγούστου του 2024, είναι μία ημέρα που ο Κώστας Τσιμίκας δεν θα ξεχάσει, καθώς ο διεθνής άσος βρήκε δίχτυα στο φιλικό της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπογράφοντας το τελικό 0-3 των «κόκκινων» στο 61′.

Ο αριστερός μπακ παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε αλλά και στη δουλειά που γίνεται υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

“Έτσι παίζουμε, όλοι έχουν αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται στην πολύ καλή, σκληρή δουλειά που κάναμε με τον νέο μας προπονητή, τις νέες ιδέες. Έτσι, πρέπει απλά να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε πραγματικά σκληρά και να κάνουμε ακριβώς αυτό που μπορούμε καλύτερα.

Νομίζω ότι ένα από τα όνειρά μου έγινε πραγματικότητα – να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, με αυτή τη φανέλα. Σήμερα επίσης γεννήθηκε το μωρό του αδελφού μου, οπότε είμαι κάτι παραπάνω από χαρούμενος με το γκολ και το μωρό!

Είναι πάντα ωραίο όταν ταξιδεύουμε στο εξωτερικό να βλέπουμε όλους τους υποστηρικτές της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο να τραγουδούν για την ομάδα μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι και απλά τους ευχαριστούμε πολύ”.

Δείτε το γκολ του Τσιμίκα:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.