Mάντσεστερ Γ.: Η ευκαιρία του Ντε Λιχτ (video)

Mία νέα αρχή στην καριέρα του κάνει ο Ματέις Ντε Λιχτ.

Ο 25χρονος Ολλανδός αμυντικός, είχε κλέψει την παράσταση με τη φανέλα του Άγιαξ, αγωνιζόμενος με την πρώτη ομάδα σε ηλικία 15 ετών και φορώντας το περιβραχιόνιο μόλις στα 19!

Οι περισσότεροι περίμεναν μία μεγάλη καριέρα από τον ταλαντούχο στόπερ, γι’ αυτό και η Γιουβέντους, τον έκανε το 2019 τον πιο ακριβό αμυντικό στη Serie A, δαπανώντας 75 εκατ. για την απόκτησή του.

Την τριετία που έμεινε στο Τορίνο, αν και είχε αρκετές συμμετοχές, η θητεία του συνέπεσε με το τέλος της «αυτοκρατορίας» των «μπιανκονέρι», με αποτέλεσμα να συμπαρασυρθεί από τη γενική μετριότητα και να μετακομίσει το 2022 στην Μπάγερν Μονάχου, αντί 67 εκατ. ευρώ.

Εκεί, έπαιξε επίσης αρκετά, όμως έπεσε και πάλι στην ίδια περίπτωση, μίας «αυτοκρατορίας» που βρισκόταν στα τελευταία της, με αποκορύφωμα την απώλεια του περσινού τίτλου στην Bundesliga.

Ο Βινσέντ Κομπανί, νέος τεχνικός των Βαυαρών, με τον Ντε Λιχτ να προέρχεται από ρόλο αναπληρωματικού και στην Εθνική του στο Euro, του ξεκαθάρισε ότι θα ήταν πίσω από τους Ουπαμεκανό, Ντάιερ και Κιμ στην ιεραρχία.

Οπότε, είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσει ένα άλλο top πρωτάθλημα, δίπλα στον προπονητή που τον εκτόξευσε στον Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαχ.

Η ανάγκη ενίσχυσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην άμυνα ήταν επιβεβλημένη και οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν δίστασαν να δώσουν το -σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις προηγούμενες μεταγραφές του – ποσό των 45 εκατ. ευρώ, για να τον αποκτήσουν..

Σίγουρα, ο Ντε Λιχτ, δεν έχει κάνει ακόμα την καριέρα που προδιαγράφονταν γι’ αυτόν πριν από μία πενταετία στο Άμστερνταμ.

Σε ηλικία 25 ετών όμως, έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Και στο «Ολντ Τράφορντ», ελπίζουν ότι οι καλύτερες στιγμές της καριέρας του είναι μπροστά του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.