Σλοτ: «Ο Θουμπιμέντι αποφάσισε να μην έρθει»

«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Μάρτιν Θουμπιμέντι στη Λίβερπουλ, ο Άρνε Σλοτ έκανε γνωστή την είδηση στη πρώτη συνέντευξη Τύπου της χρονιάς.

Δεν προχωρά η μεταγραφή του Μάρτιν Θουμπιμέντι στη Λίβερπουλ, ο Ισπανός μέσος απέρριψε την πρόταση των Άγγλων και παραμένει στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Έτσι οι «ρεντς» αποτελούν τη μοναδική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ που δεν έκανε καμία προσθήκη κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ, ο 25χρονος χαφ απέρριψε την πρόταση της αγγλικής ομάδας. Ο Ολλανδός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου προσπάθησαν αρκετά για να «κλείσουν» τη μεταγραφή, αλλά μάταια.

«Το έχω ήδη πει πολλές φορές, πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι πραγματικά ισχυρή και δεν είναι εύκολο να βρεθούν παίκτες που θα μπορέσουν να μας βοηθήσουν ή να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό. Ο Θουμπιμέντι ήταν ένας από αυτούς, για να είμαι ειλικρινής, αλλά αποφάσισε να μην έρθει. Προχωράμε με τους παίκτες που έχουμε, οι οποίοι ήταν πραγματικά πολύ καλοί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, οπότε η κατάσταση είναι καλή» είπε ο Σλοτ και κατέληξε:

«Δεν ισχύει πάντα ότι το να φέρνεις νέους παίκτες κάνει την ομάδα πιο δυνατή, γιατί πιστεύω ότι κάθε παίκτης στην ομάδα πρέπει να έχει μια προοπτική όσον αφορά τον χρόνο παιχνιδιού. Αν φέρνεις συνεχώς παίκτες, η ενέργεια του γκρουπ μερικές φορές μειώνεται».

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται στην έδρα της νεοφώτιστης Ίπσουιτς για την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (17/08, 14:30) και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια Novasports.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.