Premier League: Η Γουλβς θέλει να… αγριέψει ξανά

Η παρουσίαση της Γουλβς, εν όψει της έναρξης της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γούλβς, παρόλο που έχασε κάποιους βασικούς παίκτες, φαίνεται να προχωράει με αισιοδοξία. Με την αποχώρηση του αρχηγού και κορυφαίου τους παίκτη, οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά υπάρχει η αποφασιστικότητα να μην επαναληφθούν τα λάθη του περασμένου έτους, όπου οι τραυματισμοί και η κούραση κόστισαν τη θέση στην Ευρώπη.

Οι διοικούντες έδειξαν σαφή πρόθεση ανανέωσης, με παίκτες όπως ο Γέρσον Μοσκέρα και ο Τότι Γκόμες να συνθέτουν μια νέα κεντρική αμυντική γραμμή. Επιπλέον, οι νεαροί Ροντρίγκο Γκόμες και Πέδρο Λίμα προστέθηκαν στο ρόστερ, προσφέροντας νέα δυναμική στα πλάγια.

Η επίθεση ενισχύθηκε με τον Νορβηγό επιθετικό Γιέργκεν Στραντ Λάρσεν, που ενδεχομένως να καλύψει το κενό του Ραούλ Χιμένες. Παράλληλα, ο προπονητής Γκάρι Ο’Νιλ τόνισε την ανάγκη για προσθήκες έτοιμων παικτών για την Premier League, κάτι που αναμένεται να κρίνει την επιτυχία της σεζόν.

Το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα στη σεζόν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, με αγώνες εναντίον των Άρσεναλ, Τσέλσι, Νιούκαστλ, Άστον Βίλα, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι στους πρώτους επτά αγώνες. Ο προπονητής πιστεύει πως αυτές οι αναμετρήσεις θα αποκαλύψουν τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας, με την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν τα απαραίτητα αποτελέσματα για μια επιτυχημένη σεζόν.

Η κατάσταση εκτός αγωνιστικού χώρου

Μετά τη μεταγραφή του Πέδρο Νέτο στην Τσέλσι για 54 εκατομμύρια λίρες, η πώληση του Μαξ Κίλμαν στην Γουέστ Χαμ για 40 εκατομμύρια λίρες αποφέρει σημαντικά κεφάλαια για επενδύσεις στο έμψυχο δυναμικό, με στόχο μία θέση στην πρώτη δεκάδα και την έξοδο σε κάπια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το αν οι επενδύσεις αυτές θα αποδώσουν, θα καθορίσει το μέλλον της ομάδας.

Ο προπονητής: Γκάρι Ο’Νιλ

Ο Γκάρι Ο’Νιλ, πρώην υποψήφιος για την εθνική Αγγλίας, έχει κερδίσει τον σεβασμό για τις προπονητικές του ικανότητες, με τον σύλλογο να τον δένει με νέο τετραετές συμβόλαιο. Παρά την πώληση σημαντικών παικτών κάθε καλοκαίρι, οι άνθρωποι της Γουλβς συνεχίζουν να ενισχύουν την ομάδα τους με στρατηγικές προσθήκες, όπως ο προπονητής στημένων φάσεων, Τζακ Γουίλσον, ο οποίος έχει θητεύσει δίπλα στον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τόμι Ντόιλ και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές

Ο Τόμι Ντόιλ, πρώην μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, αποτελεί έναν από τους πιο υποσχόμενους παίκτες του ρόστερ. Με την εμπειρία του από προηγούμενες δανεισμούς, ο Ντόιλ δείχνει έτοιμος να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ομάδα, ιδιαίτερα σε συνθήκες που απαιτούν την παρουσία του ως υποκατάστατο του νέου αρχηγού Μάριο Λεμίνα. Ο Χουάνγκ Χι-Τσαν, δεύτερος σε δημοτικότητα στη Νότια Κορέα μετά τον Σον, παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στους φιλάθλους της ομάδας και πέρα από τον αγωνιστικό χώρο. Η αγάπη του κοινού τον διατηρεί στο προσκήνιο, με την εντυπωσιακή υποστήριξη που λαμβάνει από τους οπαδούς του, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Νότια Κορέα.

Η Γουλβς έχει μπροστά τους μια πρόκληση, με τους ανθρώπους στο αγωνιστικό κομμάτι να καλούνται ξεπεράσουν τα όρια τους και να αποδείξουν την αξία τους στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι πρώτες αναμετρήσεις και οι στρατηγικές κινήσεις τις εναπομείναντες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι, θα είναι κρίσιμες για την πορεία της ομάδας στη φετινή Premier League.

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού

ΉΡΘΑΝ

ΠαίκτηςΑποκτήθηκε απόΠοσό
Rodrigo GomesSC Braga£12.7m
Pedro LimaSport Recife£8.5m
Tommy DoyleManchester City£4.3m
Jorgen Strand LarsenCelta VigoΔανεικός

ΈΦΥΓΑΝ

ΠαίκτηςΠήγε σεΠοσό
Pedro NetoChelsea£54m
Max KilmanWest Ham United£40m
Bendeguz BollaRapid ViennaΕλεύθερος
Hugo BuenoFeyenoordΔανεικός

Το Ρόστερ

1Jose Sa
2Matt Doherty
3Rayan Ait-Nouri
4Santiago Bueno
5Mario Lemina
6Boubacar Traore
8Joao Gomes
9Jorgen Strand Larsen
10Daniel Podence
11Hee-chan Hwang
12Matheus Cunha
14Yerson Mosquera
15Craig Dawson
18Sasa Kalajdzic
19Rodrigo Gomes
20Tommy Doyle
21Pablo Sarabia
22Nelson Semedo
24Toti Gomes
25Daniel Bentley
27Jean-Ricner Bellegarde
28Tawanda Chirewa
29Goncalo Guedes
30Enso Gonzalez
32Joe Hodge
35Ki-Jana Hoever
36Chiquinho
37Pedro Lima
39Luke Cundle
40Tom King
63Nathan Fraser
Fabio Silva


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.