Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Φούλαμ 1-0: Ιδανική, ολλανδική πρεμιέρα (highlights)

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Ζίρκζεϊ, ο οποίος με γκολ στο 87’ χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Φούλαμ, στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα, έβαλε δύσκολα στη Γιουνάιτεντ, , αλλά δεν άντεξε και «λύγισε» στα τελευταία λεπτά. Μέχρι εκείνο το σημείο, ο Λένο έμοιαζε ανίκητος, σταματώντας σωτήρια τους αντιπάλους του. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε μία νίκη με περισσότερα τέρματα…

Η Φούλαμ είχε τα ηνία στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, έχοντας καλύτερες τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έβγαινε και επικίνδυνα μπροστά, αλλά όλα άλλαξαν μετά το 20’. Οι γηπεδούχοι είχαν περιορίσει τη δράση των αντιπάλων τους και πίεζαν για το γκολ που θα τους έβαζε σε θέση οδηγού του σκορ. Αρχικά ο Κασεμίρο απείλησε με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Φερνάντες. Ο αρχηγός των «Κόκκινων διαβόλων» βγήκε δύο φορές απέναντι από τον Λένο, με τον γκολκίπερ της Φούλαμ να βγαίνει και τις δύο φορές νικητής, κρατώντας με σωτήριες επεμβάσεις ανέπαφη την εστία του. Εκτός από τον Πορτογάλο, πηγή κινδύνου για την άμυνα των φιλοξενούμενων αποτέλεσε και ο Κασεμίρο, ωστόσο ούτε ο Βραζιλιάνος κατάφερε να σκοράρει. 

Ο γκολκίπερ της Φούλαμ ήταν εκεί για την ομάδα του και στο 53’, όταν και πάλι με το πόδι σταμάτησε το κοντινό σουτ του Μάουντ αυτήν τη φορά. Τρία λεπτά αργότερα ο Μέινου βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 62’ ο Μουνίς με ανάποδο ψαλίδι και ύστερα από κόντρα παραλίγο να σκοράρει, με τον Ονάνα να πετάει τη «στρογγυλή θεά» πάνω από το δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία της Φούλαμ στο ματς.

Το παιχνίδι είχε πιο γρήγορο ρυθμό από ότι στο πρώτο μέρος. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιτεθούν, παρά να αμυνθούν. Η Γιουνάιτεντ με κάθετες μπαλιές επιδίωκε να δημιουργήσει τα κατάλληλα ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ η Φούλαμ θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε κάποιες αντεπιθέσεις, αν οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα. 

Τελικά τον «Γόρδιο Δεσμό» για το σύνολο του Τεν Χαγκ έλυσε ο Ζίρκζεϊ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ. Ο Γκαρνάτσο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ολλανδός άσος έβαλε το πόδι του και νίκησε τον, ανίκητο μέχρι εκείνο το σημείο, Λένο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκαρνάτσο κατάφερε να αστοχήσει σε κενό τέρμα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.