Ίπσουιτς-Λίβερπουλ 0-2: Πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο (highlights)

Σαλάχ και Σλοτ έγραψαν ιστορία σήμερα στην εκτός έδρας νίκη της Λίβερπουλ επί της Ίπσουιτς για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Ο Σλοτ έσπασε την… κατάρα για τη Λίβερπουλ και πραγματοποίησε επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της αγγλικής ομάδας για την Premier League. Κανένας άλλος προπονητής από το 1985 μέχρι σήμερα δεν είχε πανηγυρίσει τη νίκη στο πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα ως τεχνικός των «Κόκκινων». Ο προηγούμενος που του είχε καταφέρει ήταν ο Κένι Νταγκλίς το 1985! 

Ο Γερμανός προπονητής με τη βοήθεια του Σαλάχ δεν μπήκε σε αυτή τη λίστα και ξεκίνησε με το δεξί τη θητεία του στη Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος άσος με μία ασίστ και ένα γκολ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί της νεοφώτιστης Ίπσουιτς με 2-0 και έγραψε ιστορία…

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που είχε πάρει τα ηνία της μεσαίας γραμμής και προσπαθούσε με κάθετες μπαλιές να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γουόλτον. Ωστόσο οι «Κόκκινοι» δεν μπορούσαν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ήταν καλύτεροι στο πρώτο 45λεπτο. 

Οι γηπεδούχοι παρόλο που ήταν συχνά σε θέση άμυνας, ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο να πανηγυρίσουν πρώτοι ένα γκολ. Με αντεπιθέσεις στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου  το σύνολο του Μακένα ανησύχησε την άμυνα της Λίβερπουλ και έδειξε ικανό για το θετικό αποτέλεσμα, κερδίζοντας παράλληλα τις εντυπώσεις!

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου κατάφερε να μετουσίωση την υπεροχή της σε γκολ. Ο Σαλάχ δημιούργησε και ο Ζότα χρίστηκε σκόρερ ανοίγοντας λογαριασμό για τους «Κόκκινους» στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League. Το σύνολο του Σλοτ ανέβασε ακόμα περισσότερο ταχύτητα και ο Αιγύπτιος από δημιουργός έγινε εκτελεστής διευρύνοντας το προβάδισμα για την ομάδα του στο 65’. Αυτή ήταν η ένατη φορά που ο Σαλάχ σκοράρει σε πρεμιέρα πρωταθλήματος, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος ποδοσφαιριστής. 

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ, απέναντι σε μία ομάδα που ήταν αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Λίβερπουλ… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.