Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Με… στιλ πέρασαν οι Πρωταθλητές από το Λονδίνο (highlights)

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς οι Πρωταθλητές επικράτησαν με 2-0 της Τσέλσι στο Λονδίνο.

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς οι Πρωταθλητές επικράτησαν με 2-0 της Τσέλσι στο Λονδίνο.

Οι Χάλαντ και Κόβατσιτς σημείωσαν τα τέρματα των “Πολιτών”, καλύτερη η Σίτι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι στη νεανική Τσέλσι, ήταν αποτελεσματική και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την αγγλική πρωτεύουσα.

H εξέλιξη του αγώνα

Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, ο Χάλαντ… χόρεψε την άμυνα της Τσέλσι και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για τη Σίτι στο 18ο λεπτό. Η Σίτι έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ στο 22ο λεπτό με πλασέ του Ντε Μπρόινε έξω από την περιοχή.

Στο 37ο λεπτό ο Ντοκού της Σίτι με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή “απείλησε” την Τσέλσι, ωστόσο ο Σάντσεθ με σπουδαία επέμβαση κατάφερε να διώξει τη μπάλα. Ο Τζάκσον κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Σίτι στο 45ο λεπτό, ωστόσο ο επιθετικός της Τσέλσι υποδείχθηκε οφσάιντ.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ήταν αυτός που απείλησε την Τσέλσι στο 51ο λεπτό και ανάγκασε τον Σάντσεθ σε σημαντική επέμβαση, ενώ ο Τζάκσον δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 61ο λεπτό, καθώς ο Έντερσον με σπουδαία ενέργεια διατήρησε απαραβίαστη την εστία του.

Προσωπική υπόθεση του Ματέο Κόβατσιτς ήταν το δεύτερο γκολ της Σίτι, καθώς στο 84ο λεπτό ο Κροάτης έκλεψε τη μπάλα, έκανε το σόλο και με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0 στο ματς με την Τσέλσι.

Μάλιστα ο Κόβατσιτς δεν πανηγύρισε το γκολ ως ένδειξη σεβασμού για το πέρασμα του από τους Λονδρέζους.

Τσέλσι: Σάντσεθ, Καϊσέδο, Κόλγουιλ, Κουκουρέγια (80′ Βέιγα), Φερνάντεζ, Φοφανά, Γκούστο, Τζάκσον (66′ Γκούιου), Λάβια (67′ Ντιούσμπερι Χολ), Ενκουνκού (58′ Νέτο), Πάλμερ

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Ακάντζι, Ντε Μπρόινε, Ντίας, Ντοκού, Γκβαρντιόλ, Χάλαντ, Κόβατσιτς, Λιούις, Σαβίνιο (46′ Φόντεν), Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.