Νέες περικοπές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε τα γεύματα από το προσωπικό του γηπέδου ως μέρος μιας σειράς συνεχιζόμενων μέτρων μείωσης κόστους στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και η ομάδα της INEOS ξεκίνησαν μια βασική οικονομική αναθεώρηση που αφορά το Ολντ Τράφορντ και τους εργαζομένους του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “έκοψε” τα γεύματα από το προσωπικό του γηπέδου, που εργάζεται τις ημέρες των αγώνων. Το lunchbox αυτό περιλάμβανε σάντουιτς, μπάρα δημητριακών, πατατάκια και ένα αναψυκτικό.

Ωστόσο, στο πρώτο παιχνίδι στην Premier League απέναντι στην Φούλαμ, οι εργαζόμενοι ανέφεραν πως τους προσφέρθηκαν τα… αποφάγια των επισήμων. Η Γιουνάιτεντ από την πλευρά της υποστηρίζει πως δόθηκαν στο προσωπικό οι παραπάνω ποσότητες των τροφίμων που έμειναν από επισήμους και χορηγούς.

Κάποιοι από τους εργαζόμενους διαμαρτυρήθηκαν πως το συγκεκριμένο φαγητό δεν τρωγόταν, ενώ υπήρξαν και αναφορές ότι τους ανάγκασαν μάλιστα να φάνε και δίπλα στην τουαλέτα!

«Έχουν στήσει ένα τραπέζι φαγητού δίπλα σε τέσσερις καμπίνες τουαλέτας», είπε ο ένας. «Βγαίνεις από την καμπίνα και κάποιος κάθεται ακριβώς μπροστά σου και τρώει.»

Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ υποστηρίζει ότι υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο για να γευματίσει το προσωπικό και ότι ορισμένοι επιλέγουν να φάνε σε έναν πιο ήσυχο χώρο που έχει δίπλα μπάνιο και ντους.

Τέλος, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν πληρώσει για να βλέπουν τα παιχνίδια σε μποξ, πήραν περιορισμένο αριθμό προγραμμάτων αγώνα. Ακόμη ένα μέτρο περικοπών των ανθρώπων που “τρέχουν” τους κόκκινους διαβόλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.