Σάουθαμπτον-Νόττιγχαμ Φόρεστ 0-1: Και η παράδοση συνεχίζεται…(highlights)

Η Φόρεστ ουδέποτε έχει ηττηθεί επί ημερών Premier League ως φιλοξενούμενη της Σάουθαμπτον και η φετινή σεζόν δεν άλλαξε τα δεδομένα.

Το πoδόσφαιρο της Premier League επέστρεψε στο “Σεντ Μέρις” ύστερα από 454 ημέρες αλλά η Νόττιγχαμ Φόρεστ έδειξε πως είναι πιο έτοιμη από τη Σάουθαμπτον, η οποία δεν είχε αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την πρεμιέρα στην ήττα από τη Νιούκαστλ.

Η ομάδα του Εσπίριτο Σάντο ήταν πολύ δημιουργική, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με μεγαλύτερη όλων αυτή του 34′ με τον Μιλένκοβιτς (έκανε ντεμπούτο ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της Φιορεντίνα) να αστοχεί σε κενή εστία μετά τη δυνατή σέντρα του Γουντ. 

To πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 0, με τη Φόρεστ να έχει 12 επιθετικές προσπάθειες (4 προς την εστία) και τους “Αγίους” να έχουν μόνο μία προσπάθεια προς την εστία (xG 0,14 έναντι 1,53 των φιλοξενούμενων).

Από άποψη δημιουργίας το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο ποιοτικό, με το γκολ του Γκιμπς-Γουάιτ στο 70′ να έρχεται σε ένα σημείο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά ήταν ανούσια.

Ελάνγκα και Χάντσον-Οντόι έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν το δεύτερο γκολ στο 74′ και στο 77′ αντίστοιχα, ωστόσο η Σάουθαμπτον δίχως ξεκάθαρο επιθετικό πλάνο δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Σελς, με το σύνολο του Νούνο Εσπίριτο Σάντο να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της σεζόν.

Σάουθαμπτον: ΜακΚάρθι – Χάργουντ-Μπέλις (76′ Τέιλορ), Μπέντναρεκ, Στίβενς (αρχ.) –  Σουγκαγουάρα (72′ Άρτσερ), Σμόλμποουν (84′ Ντίμπλινγκ), Ντάουνς, Αρίμπο (76′ Φερνάντες), Γουόκερ-Πίτερς – Μπρέρετον Ντίας, Άρμστρονγκ (72′ Ιντόζι)

Προπονητής: Ράσελ Μάρτιν

Νόττιγχαμ Φόρεστ: Σελς –  Γουίλιαμς, Μιλένκοβιτς, Μουρίλο, Άινα –  Άντερσον (75′ Ντομίνγες), Σανγκαρέ (66′ Γέιτς) –  Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ (αρχ.) (90+2′ Ζότα Σίλβα), Χάντσον-Οντόι (90+2′ Μπολί) –  Γουντ (76΄Αγουονίι)

Προπονητής: Νούνο Εσπίριτο Σάντο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.