Γουλβς-Τσέλσι 2-6: “Μπλε” καταιγίδα στο δεύτερο ημίχρονο με χατ τρικ Μαντουέκε (highlights)

Με τον Νόνι Μαντουέκε να επιτυγχάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του 3 γκολ σ' ένα ματς, η Τσέλσι πέρασε από το Γουλβερχάμπτον με το εντυπωσιακό 2-6.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στα 98 δευτερόλεπτα ο Τζάκσον με το κεφάλι νίκησε τον Σα για το 0-1. Η Γουλβς πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, είχε δοκάρι με τον Μοσκέρα στο 10′, ακυρωθέν γκολ με τον Κούνια στο 16′ και ευκαιρία και πάλι με τον Βραζιλιάνο στο 18′. Η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε με τον Κούνια στο 27′ όταν πλάσαρε με το δεξί για το 1-1.

Στο 42′ είχε δοκάρι κι ενώ η εικόνα της αναμέτρησης έδειχνε άσσο, ήρθε το 1-2 με γκολ στην κόντρα από την Τσέλσι στο 45′ όταν ο Πάλμερ πλάσαρε πάνω από τον εκτός θέσης Σα. Το πρώτο μέρος όμως τελείωσε σε ισορροπία, καθώς ο Στραντ-Λάρσεν άνοιξε λογαριασμό στην Αγγλία, ισοφαρίζοντας με προβολή στο 6ο των καθυστερήσεων.

Το δεύτερο μέρος είχε ονοματεπώνυμο, με τον Νόνι Μαντουέκε να βάζει 3 γκολ μέσα σε 14 λεπτά από το 49′ ως το 63′ όλα σε δημιουργία του Πάλμερ και την Τσέλσι να έχει ήσυχο απόγευμα. Ο Μαντουέκε που είχε κάνει υβριστική ανάρτηση για την Γουλβς στα σόσιαλ μίντια πριν από το ματς, αποδοκιμαζόταν σε κάθε του επαφή και απάντηση με το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του.

Το τελικό 2-6 έγραψε ο Ζοάο Φέλιξ στην επανεμφάνιση του με τα μπλε στο 80′.

Να σημειώσουμε πως ο Ντανιελ Ποντένσε πέρασε ως αλλαγή στο 60’με το σκορ να είναι ήδη στο 2-4, χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει λύσεις και να αντιστρέψει το βαρύ αγωνιστικό κλίμα στην ομάδα του Γκάρι Ο΄Νιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.