Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 2-0: Νίκησε με… συνοπτικές διαδικασίες

Η Λίβερπουλ διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 2-0 της Μπρέντφόρντ στον αγώνα του "Άνφιλντ"

Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρά υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να προηγούνται πολύ νωρίς (13΄) στο σκορ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και γκολ του Λ. Ντίας, εντούτοις απειλήθηκαν σημαντικά σε δύο περιπτώσεις.
Η πρώτη ήταν στο 32΄ από την κοντινή κεφαλιά του Νόργκαρντ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και η δεύτερη έντεκα λεπτά αργότερα, όπου ο Άλισον μπλόκαρε συαθερά στο ευθύβολο σουτ του Πότερ

Ίδιο το σκηνικό και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης καθώς οι παίκτες του Φρανκ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 51΄ με την κεφαλιά του Εμπεμό (η μπάλα βρήκε στον Κονατέ και κατέληξε κόρνερ) και στο 56΄ όταν ο Άλισον έδιωξε εξ΄ επαφής στην κεφαλιά του Κόλινς.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, «μίλησε» η ανωτερότητα της Λίβερπουλ, όταν ο Λ. Ντίας βρήκε με την μία τον Σαλάχ και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα σφραγίζοντας την δεύτερη νίκη της ομάδας του.
Στο 81΄ η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από το τρίτο γκολ, αλλά μετά το σουτ του Χάπκο, η μπάλα άλλαξε πορεία από την παρέμβαση του Κόλινς, βρήκε στο δοκάρι του Φλέκεν και κατέληξε κόρνερ

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Νταϊκ, Ρόμπερτσον, Α. Άρνολντ (73΄ Μπράντλει), Κονατέ, Σζομποσζλάι, Μακ Άλιστερ, Γκράφενμπερκ (90΄ Έντο), Σαλάχ (83΄ Έλιοτ), Ζότα (73΄ Νούνιες) Λ. Ντίας (73΄ Χάκπο)

Μπρέντφορντ: Φλέκεν, Αγερ, Ρέσλεφ, Πϊνοκ, Κόλινς, Νόργκαρντ, Ουισέ (66΄ Σάντε), Γιένσεν (66΄ Καρβάλιο), Γιάνετ (73΄ Ονιέκα), Εμπεμό, Πότερ (66΄ Ντάμγκστααρντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.