Συζητήσεις μεταξύ Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για εξτρέμ

Η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται σε συζητήσεις για δύο ξεχωριστές συμφωνίες για τον Τζέιντον Σάντσο και τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

Το ενδεχόμενο ο Σάντσο να υπογράψει στην Τσέλσι και ο Στέρλινγκ στη Γιουνάιτεντ εξετάζεται πλέον σοβαρά. Η πρόταση της Τσέλσι προς τη Γιουνάιτεντ επρόκειτο πάντα να περιλάμβανε έναν παίκτη που κινούνταν από την άλλη πλευρά και πιστεύεται ότι ο Μπεν Τσίλγουελ και ο Στέρλινγκ ήταν οι παίκτες που προσφέρθηκαν.

Ενώ η Γιουνάιτεντ είχε προβλήματα με τους τραυματισμούς του Λουκ Σο, η απόκτηση του Νουσάιρ Μαζραουί μείωσε την πίεση, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Ντιόγκο Νταλότ μπορούν να παίξουν και στις δύο θέσεις στα μπακ – εξ ου και ο Τσίλγουελ που έχει αποκλειστεί προς το παρόν. Αν ο Σάντσο έφευγε, η Γιουνάιτεντ δεν πιέζεται να τον αντικαταστήσει. Οποιαδήποτε συμφωνία για τον Στέρλινγκ θα πρέπει να έχει οικονομικό νόημα για τη Γιουνάιτεντ, δεδομένων των μισθών.

Ο Έντσο Μαρέσκα έχει δηλώσει δημόσια ότι ο Στέρλινγκ δεν είναι στα σχέδιά του, με τον εξτρέμ να αποκλείεται από τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ήδη το νούμερο 7 το φοράει ο Πέντρο Νέτο. Ο 29χρονος – που στο παρελθόν έπαιζε για τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι – επιθυμεί να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ εάν φύγει από την Τσέλσι πριν από την προθεσμία της Παρασκευής (30/8).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.