Χάαλαντ: Η ανατομία των χατ-τρικ! (video)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, πέτυχε χατ-τρικ για έβδομη φορά στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από το καλοκαίρι του 2022, που μετακόμισε στην Αγγλία για τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν έχει σταματήσει να «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα και τις δύο προηγούμενες σεζόν, με 36 και 27 γκολ αντίστοιχα, έχει ξεκινήσει φουριόζος και φέτος, σκοράροντας στις δύο πρώτες αγωνιστικές την περίοδο 2024-25.

Μάλιστα, στο 4-1 απέναντι στην Ίπσουιτς, ο Νορβηγός επιθετικός πέτυχε τρία γκολ, φτάνοντας τα επτά χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά δέκα σε όλες τις διοργανώσεις (άλλα δύο στο Κύπελλο Αγγλίας και 1 στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε μόλις 101 συμμετοχές!

Με το έβδομο χατ-τρικ του στην Πρέμιερ Λιγκ, έφτασε στη σχετική κατάταξη τον Γουέιν Ρούνι, που όμως τα κατάφερε σε 461 συμμετοχές, ενώ ο Χάαλαντ, χρειάστηκε μόλις 68!

Πλέον, μπροστά του ο Νορβηγός έχει τους Χάρι Κέιν, Τιερί Ανρί και Μάικλ Όουεν, που έχουν οκτώ χατ-τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, τον Ρόμπι Φάουλερ (9), τον Άλαν Σίρερ (11) και τον απόλυτο ρέκορντμαν της κατηγορίας, επίσης θρύλο της Σίτι, Σέρχιο Αγουέρο, με 12!

Όσον αφορά τις…άτυχες ομάδες, που απέναντί τους ο Χάαλαντ έκανε χατ-ρικ, δύο φορές το έχει υποστεί η Γουλβς (στο ένα από τα δύο μάλιστα, ο διεθνής στράικερ έκανε «καρέ») και από μία οι Κρ. Πάλας, Νότιγχαμ, Μάντσεστερ Γ., Φούλαμ και Ίπσουιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.