Το «όχι» της Λίβερπουλ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «χτύπησε» την πόρτα της Λίβερπουλ, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση…

Καθώς οι τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου πλησιάζουν,  η Νότιγχαμ Φόρεστ προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της με προσθήκες που θα τη βοηθήσουν στην απαιτητική σεζόν της Premier League. Μία από τις κύριες προτεραιότητες της Φόρεστ είναι η απόκτηση τερματοφύλακα μετά την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στη Νιούκαστλ έναντι 20 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Κουίβιν Κέλεχερ ήταν ο στόχος της Νότιγχαμ, ωστόσο παρά τις ενδείξεις ότι η Λίβερπουλ ήταν διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις για τον Ιρλανδό γκλολκίπερ, η αρχική πρόταση της Φόρεστ απορρίφθηκε. Η διοίκηση των «Κοκκίνων» αναγνωρίζει την επιθυμία του Κέλεχερ να φύγει, όμως τον θεωρεί απαραίτητο ως δεύτερη επιλογή πίσω από τον Άλισον.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς γνωρίζει την επιθυμία του Ιρλανδού να αγωνίζεται, ωστόσο,  πιθανοί τραυματισμοί καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη αξιόπιστης εφεδρικής επιλογής για τον Άλισον. Ο Κέλεχερ έχει αποδείξει την αξία του και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον τελικό του Carabao Cup κόντρα στην Τσέλσι.

Μέχρι να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου, ίσως η Νότιγχαμ να επανέλθει για τον Ιρλανδό, ενώ παράλληλα ίσως κριθεί και αναγκαίο από τη Λίβερπουλ να αναζητήσει τον αναπληρωματικό του Άλισον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.