Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ασταμάτητος ο Χάαλαντ (highlights)

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να σημειώνει τρία γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η Μ¨αντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Χαμ σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε στο παιχνίδι με γκολ του Χάαλαντ στο 10ο λεπτό, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δυσκόλεψε αρκετά τον Αρεολά που παραχώρησε κόρνερ τρία λεπτά αργότερα. Ο Βέλγος σημάδεψε το δοκάρι σε νέα μεγάλη ευκαιρία της Μάντσεστερ Σίτι στο 18ο λεπτό και στο 19′ μετά από προσπάθεια του Μπόουεν, ο Ντίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του προσπαθώντας να απομακρύνει και διαμορφώνοντας το 1-1.

Ο Χάαλαντ με δεύτερο προσωπικό γκολ στο ματς και 6ο στο πρωτάθλημα διαμόρφωσε το 1-2 στο 30′ με τη Σίτι να παίρνει για δεύτερη φορά προβάδισμα απολύτως δίκαια παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σε ένα ακόμη πρώτο ημίχρονο.

Η Γουέστ Χαμ βελτιώθηκε στην επανάληψη. Είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Κούντους στο 52′ , όμως ο Χάαλαντ “χτύπησε” ξανά στο 83′ διαμορφώνοντας το 1-3. Ο Νορβηγός έφτασε τα 70 γκολ με τη φανέλα της Σίτι και πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.