Μάντσεστερ Σίτι: Γκρίνια από τον Σίλβα για το πρόγραμμα

Ο Μπρερνάρντο Σίλβα εξέφρασε τα παράπονά του για το βεβαρημένο πρόγραμμα των αγγλικών ομάδων.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως η όλη κατάσταση είναι παράλογη και πως οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση ανάμεσα στα ματς. Αφορμή στάθηκε η μια μέρα που έχουν οι «πολίτες» για να ξεκουραστούν, πριν από το ματς για το League Cup.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η κατάσταση με το πρόγραμμα των αγώνων είναι παράλογη, είναι απλά τρελή. Νομίζω ότι μπλέκουν δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Όταν οι παίκτες παραπονιούνται, ο κόσμος λέει πως οι παίκτες δεν μπορούν να παραπονιούνται για τη ζωή που έχουν… Είναι σωστοί, εκπληρώνουμε ένα όνειρο και κάνουμε αυτό που θέλουμε. Αυτό είναι δίκαιο. Από την άλλη, το πρόγραμμα είναι εντελώς τρελό. Μόλις ενημερωθήκαμε πως έχουμε μόνο μία ημέρα ξεκούρασης για τον αγώνα του League Cup. Παίζουμε κόντρα στην Άρσεναλ, ξεκουραζόμαστε μία ημέρα και έπειτα αντιμετωπίζουμε τη Γουότφορντ. Εάν δεν αποκλειστούμε, παίζουμε κάθε τρεις ημέρες για μήνες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι απολύτως παράλογο, είναι τρελό. Στο Champions League, αν δεν προκριθείς στη φάση των 16, θα χρειαστεί και πάλι να δώσει δύο περισσότερα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως τα ρόστερ είναι μεγαλύτερα αλλά δε θα πω ότι είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολο πιστέψτε με. Ξοδεύω πολύ λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Ο αριθμός των αγώνων είναι απολύτως παράλογος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.