Μάντσεστερ Γ.: Η μεταγραφική συμβουλή του σερ Άλεξ

Videos που αξίζει να δείτε

Ποιον θέλει στο Ολντ Τράφορντ ο θρυλικός πρώην τεχνικός.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον έχει αναλάβει ατύπως ρόλο συμβούλου στη νέα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Τζέιμς Ράτκλιφ. Ο Αγγλος μεγιστάνας από τότε που αγόρασε το μειοψηφικό πακέτο των μετοχών στους «κόκκινους διαβόλους» συμβουλεύεται τακτικά τον θρυλικό Σκωτσέζο, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο 82χρονος πλέον «Φέργκι» δεν σταματά να παρακολουθεί τις εξελίξεις και μάλιστα τους τελευταίους μήνες έχει παρέμβει για να συμβουλεύσει τον Ράτκλιφ και να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ο Φέργκιουσον έμεινε εντυπωσιασμένος από την τακτική του Ερικ Τεν Χαχ και ήταν αυτός που συμβούλεψε το αφεντικό της Γιουνάιτεντ να κρατήσει τον Ολλανδό κόουτς και τη νέα σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ».

Και οι ενέργειες του Σκωτσέζου δεν σταμάτησαν εκεί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Football Insider» συναντήθηκε ξανά με τον Σκωτσέζο τεχνικό διευθυντή της Κρίσταλ Πάλας, Ντάγκι Φρίμαν, για να συζητήσουν τις πιθανότητες απόκτησης παικτών από την ομάδα του Λονδίνου.

Το πρώτο όνομα είναι αυτό του Αγγλου μέσου, Εμπερέτσι Εζε, ενώ εξετάστηκε και η περίπτωση του στόπερ της εθνικής ομάδας, Μαρκ Γκεχί, όπως σχετικά αναφέρει η τοπική εφημερίδα «Manchester Evening News». Ο 26χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την Κρίσταλ Πάλας έως το 2027 με ρήτρα εξαγοράς στα 73 εκατ. ευρώ και το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας για τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.