Ποστέκογλου: «Οι ομάδες που κατακτούν τρόπαια θέλουν να νικούν συνέχεια»

Videos που αξίζει να δείτε

Δήλωσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον έκανε ο Άγγελος Ποστέκογλου πριν από το λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής (15/09, 16:00, Novasports Premier League).

Λονδρέζικο ντέρμπι περιλαμβάνει το καλεντάρι της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ και ο Άγγελος Ποστέκογλου σχολίασε το σπουδαίο ματς της ημέρας. Ο προπονητής των «σπιρουνιών» πιστεύει ότι μόνο οι μικρές ομάδες διαλέγουν παιχνίδια, αντίθετα οι υπόλοιπες θέλουν τη νίκη σε κάθε αγωνιστική.

«Οι ομάδες που κατακτούν τρόπαια θέλουν να νικούν συνέχεια, δεν διαλέγουν παιχνίδια. Αυτό το κάνουν μόνο οι μικρές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν ελπίδα να φτάσουν στην κορυφή κάποιας διοργάνωσης και ελπίζουν να κάνουν μόνο κάποιες μεγάλες νίκες κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό συνέβαινε και στην εθνική Αυστραλίας στην οποία ήμουν προπονητής. Ο στόχος ήταν να κάνουμε μερικές μεγάλες νίκες, αφού ξέραμε ότι δεν μπορούμε να κατακτήσουμε το παγκόσμιο κύπελλο. Οι νικητές θέλουν να νικάνε σε κάθε παιχνίδι και αυτή είναι η νοοτροπία μου», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε για το λονδρέζικο ντέρμπι:

«Άπαντες στην ομάδα καταλαβαίνουμε τη σημασία που έχει το ντέρμπι με την Άρσεναλ, αλλά εγώ θέλω να νικάω σε κάθε ματς που δίνουμε, μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε πραγματικά επιτυχημένοι. Με μια νίκη σε ντέρμπι όλοι ενθουσιάζονται και νιώθουν τέλεια, αλλά εγώ θέλω περισσότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.