Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3: Πέρασε από το «Σεντ Μέρις» (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-0 τη Σαουθάμπτον και πέρασε νικηφόρα από το «Σεντ Μέρις».

Οι Ματάις Ντε Λιχτ, Μάρκους Ράσφορντ και Αλεχάντρο Γκαρνάτσο τα γκολ των «κόκκινων διαβόλων», με τον Αντρέ Ονάνα να πιάνει το πρώτο του πέναλτι με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ, μετά από επτά αποτυχημένες προσπάθειες, όταν το σκορ ήταν στο 0-0. Πρώτο γκολ του Ολλανδού αμυντικού, με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Τέταρτη σερί ήττα για τους «Αγίους» στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμειναν χωρίς βαθμό. Δεύτερη νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε τέσσερα ματς στη φετινή Premier League, με την οποία έφτασε τους έξι βαθμούς. Στη 18η θέση η Σαουθάμπτον, στην όγδοη θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν προηγηθεί, αν ο Άρτσερ είχε νικήσει στο 31’ τον Ονάνα από το σημείο του πέναλτι. Μετά το χαμένο πέναλτι, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να «καθαρίσουν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Ο Ματάις Ντε Λιχτ άνοιξε το σκορ στο 35’, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του έξι λεπτά αργότερα (41’).

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο μέρος και δεν απειλήθηκε από τους «Αγίους», κρατώντας εύκολα τη νίκη. Ειδικότερα από το σημείο που οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Στίβενς με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα πάνω στον Γκαρνάτσο στο 79’. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, κάνοντας το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Κυριάρχησε η ομάδα του Τεν Χαγ στην αναμέτρηση, καθώς τελείωσε με 57% κατοχή μπάλας και 20/10 τελικές μπροστά στην αντίπαλη εστία. Από την άλλη πλευρά, η Σαουθάμπτον τελείωσε τον αγώνα με 43% κατοχή και 6/4 τελικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.