Γκουαρντιόλα: «Όλοι θέλουν να τιμωρηθούμε»

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του με τη στάση που κρατούν οι άλλες ομάδες στο θέμα της διαμάχης της Μάντσεστερ Σίτι με την αγγλική ομοσπονδία.

Ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως όλοι οι αντίπαλοι των «πολιτών» επιθυμούν την τιμωρία τους και είναι κάτι που φάνηκε να τον ενοχλεί. Συγκεκριμένα, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ τάσσονται υπέρ της τιμωρίας των πρωταθλητών Αγγλίας, στη δίκη που θα ξεκινήσει.

Ο Γκουαρντιόλα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για το γεγονός ότι όλες οι ομάδες της Premier League θέλουν να μας επιβληθούν κυρώσεις, αυτό είναι σίγουρο. Συμφωνώ με τον Τέμπας για πρώτη φορά, και ελπίζω την τελευταία. Είμαι σίγουρος ότι συμφωνώ με αυτό. Γι’ αυτό λέω στον κ. Τέμπας και τις ομάδες της Premier League: περιμένετε την ανεξάρτητη επιτροπή».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σε μια σύγχρονη δημοκρατία υπάρχει δικαιοσύνη, οπότε ναι, περιμένετε την απόφαση, δεν είναι πιο περίπλοκο από αυτό. Αλλά δεν ξέρω αν είναι δικηγόρος ή οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League είναι δικηγόροι, οπότε αυτό που ζητάω είναι αυτό – περιμένετε, συνέβη με την UEFA. Πιστεύουμε ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα κακό, οπότε πάμε σε μια ανεξάρτητη επιτροπή και θα περιμένουμε. Υπάρχουν πολλοί δικηγόροι σε αυτή τη χώρα και στην Ισπανία, αλλά περιμένω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.