Γουλβς: Κάθε φορά, πρώτη φορά

Videos που αξίζει να δείτε

Η Γουλβς ηττήθηκε από τη Νιουκάστλ συμπληρώνοντας 4 στείρες - βαθμολογικά- αγωνιστικές και δεν είναι η πρώτη φορά…

Η Γουλβς μπήκε… φοβικά στο ματς ενάντια στη Νιουκάστλ (15/09) για την 4η αγωνιστική της Premier League γεγονός που της στοίχισε. Παρέμεινε στο μηδέν δίχως να μπορεί να κάνει την ανατροπή και να κατακτήσει έστω μία νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Γενικότερα, οι «λύκοι» τη σεζόν που διανύουμε δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν στις αναμετρήσεις κόντρα σε Άρσεναλ, Τσέλσι και Νιουκάστλ ενώ μόνο με την Νότινγκαμ Φόρεστ κατάφερε να «κλειδώσει» την ισοπαλία. Στην ουσία, έμεινα με έναν βαθμό σε 4 αγωνιστικές, γεγονός, όμως, που δεν μας εκπλήσσει.

Τη σεζόν 2023/24 ο αγγλικός σύλλογος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές είχε μία νίκη κόντρα στην Έβερτον για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια. Αμέσως μετά ακολούθησαν πέντε αγωνιστικές με 3 ισοπαλίες και 2 νίκες, διορθώνοντας με αυτό τον τρόπο το κακό ξεκίνημα.

Τη σεζόν 2022/23, αντίστοιχα, έμεινε στην ισοπαλία απέναντι σε Φούλαμ (0-0), Νιουκάστλ (1-1) και Μπόρνμουθ (0-0) ενώ ηττήθηκε από Λιντς (2-1) και Τότεναμ (1-0).

Πριν από τρία χρόνια η Γουλβς επικράτησε επί της Γουότφορντ με 2-0 σε ματς εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική της Premier League και αποτέλεσε την πρώτη της νίκη για τη σεζόν 21/22. Στην ουσία, η τελευταία φορά που οι «λύκοι» πραγματοποίησαν ιδανικό ξεκίνημα ήταν το 2020/21 σημειώνοντας 3 νίκες στις πρώτες 5 αγωνιστικές απέναντι σε Σέφιλντ (0-2), Φούλαμ (1-0) και Λιντς (0-1).

Ωστόσο, η ομάδα του Γκάρι Ο΄Νιλ δεν είναι η μόνη που έχει αποτύχει να πανηγυρίσει νίκη καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει και με άλλες πέντε στο φετινό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.