Λίβερπουλ: Οι πιθανοί διάδοχοι του Φαν Ντάικ

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιου και στη Λίβερπουλ ξεκίνησαν ήδη να ψάχνουν τον διάδοχο του.

Ο Ολλανδός στόπερ, ο οποίος έχει συνδεθεί με τις τελευταίες μεγάλες επιτυχίες των «Reds», όλα δείχνουν πως θα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, προκειμένου να πάρει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, προτού αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στη Λίβερπουλ, ωστόσο, δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», έχουν ξεκινήσει ήδη να τσεκάρουν κεντρικούς αμυντικούς, προκειμένου να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει αφορά τον Γκλέισον Μπρέμερ, ο οποίος πρόσφατα επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Γιουβέντους. Ο διεθνής Βραζιλιάνος στόπερ αρέσει πολύ στον Άρνε Σλοτ, ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην Premier League, όμως η περίπτωση του δεν είναι η πιο εύκολη, καθώς η Γιουβέντους  αξιώνει ένα ποσό που πλησιάζει τα 70 εκατ. ευρώ.

Στη λίστα του Ολλανδού προπονητή, βρίσκεται επίσης ο Πορτογάλος στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γκονσάλο Ινάσιο, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλης, Λόικ Μπαλντέ, αλλά και ο Αγγλος διεθνής μπακ της Κρίσταλ Πάλας, Μαρκ Γκουέχι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.