Λέστερ-Έβερτον 1-1: Πάλι προηγήθηκε, πάλι δεν νίκησε η Έβερτον!

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, η Έβερτον προηγήθηκε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αυτή τη φορά στο "Κινγκ Πάουερ", απέναντι στη Λέστερ σε αναμέτρηση για τη 5η αγωνιστική της Premier League, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν ηττήθηκε.

Η Έβερτον μπήκε πολύ αποφασιστικά στο παιχνίδι και αφού απείλησε με τον Λίντσρομ στο 4ο λεπτό, προηγήθηκε στο 12ο λεπτό, όταν μετά την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Άσλεϊ Γιανγκ, ο Εντιάγ με ωραίο συρτό σουτ, έγραψε το 0-1. Με καλή αμυντική λειτουργία η όμάδα του Ντάιτς κράτησε μακριά τους αντίπαλους επιθετικούς, με τους γηπεδούχους να απειλούν μόνο στο 35ο λεπτό με τη σέντρα σουτ του Μαβιντίντι που βρήκε το δοκάρι του Πίκφορντ.

Το δεύτερο ημίχορνο ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου πέντε λεπτών εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών με την έντονη βροχόπτωση, με τον Κάλβερτ-Λιούιν να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 65ο λεπτό για το 0-2, αλλά ο Χέρμανσεν έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του 27χρονου φορ και οκτώ λεπτά αργότερα η Λέστερ έφτασε στην ισοφάριση με τον κορυφαίο της παίκτη τον Μαβιντίντι. Πλέον 17 από τους 35 αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Λέστερ και Έβερτον έχουν λήξει ισόπαλες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.