Σάουθαμπτον-Ίπσουιτς 1-1: Είχε… Άγιο (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Σάουθαμπτον έφτασε μια ανάσα από την πρώτη νίκη της, ωστόσο το γκολ του Μόρσι με τη συνδρομή της τύχης, στέρησε το τρίποντο από την ομάδα του Ράσελ Μάρτιν.

Οι “Άγιοι” μπήκαν στο “Σεντ Μέρις” όντες στο 0 ύστερα από 4 αγωνιστικές δίχως να έχουν πετύχει γκολ στην έδρα τους, κάτι που συνέβη αρκετά νωρίς στην αναμέτρηση με την Ίπσουιτς, καθώς στο 6′ ο Λαλάνα με σπουδαία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Ντίμπλινγκ με τον 18χρονο να ανοίγει το σκορ.

Στο 27′ ο Άρτσερ είχε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων, απέφυγε και τον Μούριτς, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο τελευταίο τρίλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Ράμζντεϊλ είχε τις απαντήσεις όταν χρειάστηκε.

Η Σάουθαμπτον στο 49′ είχε τεράστια ευκαιρία και πάλι με τον Άρτσερ για να κάνει το 2-0 αλλά ο Μούριτς τον νίκησε στο τετ-α-τετ για να φτάσουμε στις καθυστερήσεις, εκεί όπου μετά το 10ο κόρνερ του Ντέιβις για την Ίπσουιτς, ο Μόρσι με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής (η μπάλα βρήκε στον Αρίμπο κι άλλαξε πορεία) διαμόρφωσε το 1-1 με την φιλοξενούμενη να παίρνει τρίτη διαδοχική ισοπαλία και την Σάουθαμπτον να παίρνει τον πρώτο βαθμό της.

Σάουθαμπτον: Ράμζντεϊλ –  Σουγκαγουάρα, Χάργουντ-Μπέλις, Μπέντναρεκ, Τέιλορ – Ντάουνς (αρχ.), Λαλάνα (59′ Ουγκοτσούκου) –  Ντίμπλινγκ (82′ Άρμστρονγκ), Φερνάντες (90+1′ Αρίμπο), Φρέιζερ (59′ Στιούαρτ) –  Άρτσερ (59′ Μπρέρετον)

Προπονητής: Ράσελ Μάρτιν

Ίπσουιτς: Μούριτς –  Τουανζέμπε (82′ Τζόνσον), Ο’ Σέι, Γκριβς, Ντέιβις –  Μόρσι (αρχ.), Καγιούστε (61′ Τέιλορ) – Μπερνς (73′ Τσάπλιν), Χάτσινσον, Σμόντικς (62′ Κλαρκ) – Ντελάπ (73′ Χερστ)

Προπονητής: Κίεραν ΜακΚένα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.