Άστον Βίλα – Γουλβς 3-1: Στο ίδιο έργο θεατές!

Videos που αξίζει να δείτε

Δεύτερη σερί ανατροπή και νίκη για τη Βίλα, δεύτερο συνεχόμενο ματς που δεν κρατά το προβάδισμα η Γουλβς!

Τη δεύτερη σερί νίκη της, εντός έδρας και με ανατροπή πήρε η Άστον Βίλα, κερδίζοντας στο τοπικό ντέρμπι των Γουέστ Μίντλαντς με 3-1 τη Γουλβς, που έχασε δεύτερο σερί ματς στο οποίο προηγήθηκε στο σκορ!

Η ομάδα του Έμερι, έφτασε τους 12 πόντους σε πέντε αγώνες Πρέμιερ Λιγκ και φιγουράρει ψηλά, ενώ αυτή του Γκάρι Ο’ Νιλ, είναι στην ουρά, με μόλις έναν πόντο.

Το ματς, είχε δύο εντελώς διαφορετικές εικόνες στα δύο ημίχρονα. Η Γουλβς, πολύ καλά διαβασμένη, προηγήθηκε στο α’ και θα μπορούσε να πετύχει πάνω από ένα γκολ. Ο Λεμινά έχασε δύο ευκαιρίες στο πρώτο 20λεπτο, πριν ανοίξει το σκορ ο Κούνια στο 25′, με ωραίο τελείωμα, όταν έκλεψε κοντά στην περιοχή, μετά από λάθος πάσα του Ντιέγκο Κάρλος. Οι φιλοξενούμενοι, είχαν και άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες στο α’ μέρος, με τους Αΐτ – Νουρί και Στραντ Λάρσεν.

Στο β’ όμως, υπήρχε στο γήπεδο μόνο η Βίλα. Με την είσοδο του Μπέιλι και την αγωνιστική άνοδο των Ρότζερς, Τίλεμανς και Γουότκινς, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα. Στο 68′ και στο 70′, είχαν μεγάλες ευκαιρείες με Γουότκινς και Ντουράν αντίστοιχα, πριν έρθει η ισοφάριση στο 73′, με τον Ρότζερς να δίνει κάθετα στον Γουότκινς και αυτόν να σκοράρει από κοντά, παρά την προσπάθεια του Ντόσον.

Στο 88′ (ενώ το ματς διεκόπη νωρίτερα για περίπου 11 λεπτά, λόγω σοβαρού τραυματισμού του αμυντικού της Γουλβς, Μοσκέρα), ήρθε και η ανατροπή για τους γηπεδούχους, όταν ο Τίλεμανς εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Κόνσα με φοβερό τελείωμα από τη μικρή περιοχή, έκανε το 2-1.

Δεν θα μπορούσε όμως να λείψει από το σκοράρισμα και η «χρυσή αλλαγή» της Βίλα, Τζον Ντουράν, ο οποίος στο 90+4′, πήρε την πάσα του Ρότζερς και έστειλε την μπάλα στην άδεια εστία, για το 4ο φετινό του γκολ, όλα ερχόμενος από τον πάγκο!

Η Βίλα, που είχε βρεθεί 2-0 πίσω εντός την προηγούμενη αγωνιστική από την Έβερτον, αλλά κέρδισε 3-2, πανηγύρισε δεύτερο παρόμοιο τρίποντο, ενώ η Γουλβς, που είχε προγηθεί την 4η Αγωνιστική εντός με Νιούκαστλ, αλλά έχασε 2-1, είδε και πάλι το ίδιο έργο…

Άστον Βίλα (Έμερι): Μαρτίνες – Κόνσα, Κάρλος, Τόρες, Ντιν (46′ Μάατσεν) – Τίλεμανς, Ονανά (62′ Μπάρκλι) – ΜακΓκιν (46′ Μπέιλι), Ρότζερς, Ράμζι (62′ Ντουράν) – Γουότκινς (90′ Μπουεντία).
Γουλβς (Ο’ Νιλ): Τζόνστοουν – Σεμέντο, Ντόσον, Μοσκέρα (82′ Μπουένο), Αΐτ-Νουρί – Μπελγκάρντ (71′ Ρ. Γκόμες), Αντρέ, Ζ. Γκόμες (82′ Ντόιλ), Λεμινά – Κούνια – Στραντ Λάρσεν (65′ Γκέντες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.