Γκουαρδιόλα: «Ο Ρόδρι θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Videos που αξίζει να δείτε

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, θα μείνει εκτός για «μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ενώ άπαντες στους «πολίτες» αναμένουν την ιατρική επιβεβαίωση για την σοβαρότητα του τραυματισμού του Ισπανού στο γόνατο.

Ο 28χρονος πρωταθλητής Ευρώπης αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο της ισοπαλίας (2-2) κόντρα στην Άρσεναλ Κυριακή και όλα δείχνουν πως υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο.

Μετά τη νίκη της ομάδας του στο League Cup επί της Γουότφορντ, ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμα την ακριβή διάγνωση για τον 28χρονο, κάτι που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

«Ακόμη δεν έχουμε την οριστική διάγνωση, αλλά θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν κάποιες απόψεις ότι μπορεί να είναι λιγότερο από ό,τι περιμένουμε. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω. Περιμένουμε τα τελευταία τηλεφωνήματα από τους γιατρούς. Τι έχει και τι είδους επέμβαση πρέπει να κάνει».

Ο Ρόδρι, ο οποίος αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού, ήταν το κλειδί για την επιτυχία των πρωταθλητών της Premier League.

Από την ένταξή του από την Ατλέτικο Μαδρίτης το 2019, ο Ρόδρι έχει παίξει 174 παιχνίδια στην Premier League για τον σύλλογο και έχει μόλις 19 ήττες σε αυτή την περίοδο, με 129 νίκες.

Ωστόσο, το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι λέει ότι η ομάδα θα βρει λύση ελλείψει ενός «αναντικατάστατου παίκτη».

«Όταν μια ομάδα δεν παίζει με τον καλύτερο μέσο στον κόσμο για πολύ, πολύ καιρό, είναι μεγάλο πλήγμα», είπε ο Γκουαρδιόλα.

«Θα βρω μια λύση. Υπάρχει εναλλακτική, θα την κάνουμε. Όταν έχεις έναν παίκτη που είναι αναντικατάστατος, ως ομάδα πρέπει να βρούμε μια λύση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.