Τότεναμ: Ο Ποστέκογλου στηρίζει τον Τεν Χαγ

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στάθηκε στο πλευρό του Έρικ Τεν Χαγ, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός υποστήριξε πως η δουλειά που κάνει ο Ολλανδός προπονητής στους «κόκκινους διαβόλους» είναι πολύ καλή και πως είναι ένας σπουδαίος προπονητής.

Αρχικά, ο Ποστέκογλου δήλωσε: «Πιστεύω ότι ο Τεν Χαγκ τα έχει πάει πολύ καλά για την ώρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μία πολύ δύσκολη και απαιτητική θέση. Μπορεί να λέει συχνά ότι έχει κατακτήσει δύο τρόπαια με τη Γιουνάιτεντ, αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι αλήθεια».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Και δεν πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι που δεν είναι σημαντικό. Η δουλειά του είναι πολύ καλή. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και είναι τιμή μας που βρίσκεται στο αγγλικό πρωτάθλημα! Όποια ομάδα πάει στο «Ολντ Τράφορντ» έχει δύσκολο έργο και αυτό είναι δικό του επίτευγμα. Έχει παίκτες με ποιότητα και το περσινό ματς που δώσαμε εκεί ήταν πολύ καλό και συναρπαστικό. Είμαστε έτοιμοι και φέτος για κάτι ανάλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.