Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: «Άσφαιρος» ο Χάαλαντ, νέα απώλεια για τους «Πολίτες» (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρήκε δίχτυα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», στο μοναδικό μέχρι τώρα ματς πρωταθλήματος και η Μάντσεστερ Σίτι απώλεσε δύο ακόμη βαθμούς (1-1) κόντρα στη Νιούκαστλ.

Μετά το 2-2 στο ντέρμπι με την Τότεναμ και το σοκ με τον τραυματισμό του Ρόδρι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσιάστηκε χωρίς νεύρο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και μοιραία έχασε δύο ακόμη σημαντικούς βαθμούς στην κούρσα της Premier League.

Σε ένα ματς χωρίς καθόλου ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι πρωταθλητές κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, χάρη σε πολύ όμορφη ενέργεια και τελείωμα του Γκβάρντιολ στο 35ο λεπτό, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Νιούκαστλ έβγαλε αντίδραση και έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζοέλιντον, όμως ο Έντερσον του είπε «όχι» και κράτησε ανέπαφη την εστία της Σίτι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Γκόρντον από τον Έντερσον. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον τερματοφύλακα της Σίτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Από εκεί και πέρα, το ματς άνοιξε αρκετά, η Σίτι δημιούργησε τις περισσότερες καλές στιγμές, όμως καμία εξ’ αυτών δεν κατάφερε να αξιοποιήσει και μοιραία το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Νιούκαστλ (Έντι Χόου): Πόουπ, Τρίπιερ (78′ Τρίπιερ), Σκαρ, Χολ, Μπερν, Τονάλι (77′ Λόνφκσταφ), Γκιμαράες, Ζοέλιντον, Μέρφι, Γκόρντον, Μπάρνς (79′ Λιβραμέντο).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Γβαρντιόλ, Ακάντζι, Λιούις, Κόβατσιτς, Σίλβα, Γκιντογκάν (68′ Φόντεν), Γκρίλις, Χάλαντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.