Τσέλσι – Μπράιτον 4-2: Με τον Πάλμερ να γράφει ιστορία (video)

Με τον Πάλμερ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο, η Τσέλσι πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της Μπράιτον (4-2) στον αγώνα για την 6η αγωνιστική της Premier League


Δύσκολα θα ξεχάσουν το απόγευμα της Κυριακής (28/9) οι οπαδοί της Τσέλσι.

Με τον Πάλμερ να πετυχαίνει τα τέσσερα γκολ της ομάδας του και μάιστα όλα σε ένα ημίχρονο, οι “μπλε” πέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Μπράιτον και εξακολουθούν να είναι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 13 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και μάλιστα προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Ρούτερ, αλλά στη συνέχεια το “Στάμφορντ Μπριτζ”… κατηφόρισε.

Στο 19΄ ο Πάλμερ σημάδεψε το δοκάρι του Βερνμπούργκεν, αλλά στο 21΄ από την θαυμάσια ασίστ του Πάλμερ, με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα, από τα 11 βήματα, ο Πάλμερ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του για να κάνει το 2-1, ενώ στο 31΄ με καταπληκτική – απ΄ ευθείας – εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Ο Μπαλεμπά μείωσε σε 3-2 και στο 41΄ ο χορός των γκολ για τους γηπεδούχους ολοκληρώνεται με εκτελεστή και πάλι τον Πάλμερ που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά.

Στο 49΄ με τον Τζάκσον να σουτάρει και να διώχνει επάνω στην γραμμή ο Γουέμπστερ και στο 56΄ με τον Πάλμερ να ασχτοεί σε άδεια εστία ήταν οι δύο σημαντικότερες φάσεις για την ομάδα που προσεχώς θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στο UEFA Conferense League.


Τσέλσι: Ρόμπερτ Σάντσες, Κουκουρέγια (70΄ Βέιγκα) Φοφανά, Γκιστό, Κόλγουιλ, Πάλμερ, Ε. Φερνάντες (78΄ Λάβια), Καισέδο, Σάντσο (70΄ Γιόργκενσεν), Μαντουέκε (63΄ Νέτο), Τζάκσον (78΄ Ενκουκού)

Μπράιτον: Βερμπούργκεν, Ουέμπστερ (57΄ Ζούλιο), Ντανκ, Εστουπινιάν, Καντιόγλου (71΄ Ενσίσο), Μιτόμα, Βίφερ (57΄ Αγιαρί), Χίνσχελγουντ, Μπαλέμπα, Ουέλμπεκ (81΄ Φέργκιουσον), Ρούτερ (71΄ Μιντέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.