Νότιγχαμ Φόρεστ-Φούλαμ 0-1: Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τους Λονδρέζους (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα επιβλήθηκε της Φόρεστ φτάνοντας τους 11 βαθμούς, ενώ και πάλι η ομάδα του Σάντο δεν πήρε εντός έδρας νίκη.

Στο “Σίτι Γκράουντ” το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδιαίτερες στιγμές, η Φούλαμ είχε την κατοχή, η Νότιγχαμ φανερά επηρεασμένη από την απουσία του τιμωρημένου Γκιμπς-Γουάιτ δεν μπορούσε να βρει ροή στο παιχνίδι της, ωστόσο για πολλοστή φορά ήταν εξαιρετική στο αμυντικό κομμάτι, αφού πέραν του Τραορέ δεν υπήρχε άλλος παίκτης που να απειλήσει τον Σελς.

Στο 25′ ο Γουντ πέτυχε γκολ, με την μπάλα να περνάει τη γραμμή παρά την προσπάθεια του Λένο, όμως ο Νεοζηλανδός ήταν σε θέση offside στην πάσα του Μιλένκοβιτς.

Δικαίως οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως σκορ με τους Λονδρέζους να έχουν κατοχή 65% αλλά να είναι φλύαροι. 

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 50′ αφού μέσω VAR δόθηκε πέναλτι υπέρ της Φούλαμ για μαρκάρισμα του Μουρίλο επί του Αντρέας Περέιρα, ο Χιμένες ευστόχησε από τα 11 μέτρα και πέτυχε το 50ο γκολ του στην Premier League.

Εξαιρουμένης μιας φάσης του Χάντσον-Οντόι οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν μένοντας σε 6ο σερί εντός έδρας ματς δίχως νίκη. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς –  Έινα, Μιλένκοβιτς, Μουρίλο, Μορένο (84′ Γουίλιαμς) –  Ντομίνγες (57′ Χάντσον-Οντόι), Γέιτς (αρχ.), Γουόρντ-Πράουζ (75′ Σόσα), Άντερσον (57′ Ζότα Σίλβα) –  Αγουονίγι (46′ Eλάνγκα), Γουντ

Προπονητής: Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Φούλαμ: Λένο (αρχ.) –  Τέτε, Μπάσεϊ, Άντερσεν, Ρόμπινσον –  Λούκιτς (83′ Ριντ), Περέιρα (69′ Μπέργκε) –  Τραορέ (69′ Νέλσον), Σμιθ-Ρόου (88′ Ντιόπ), Ιγουόμπι –  Χιμένες (83′ Μουνίζ)

Προπονητής: Μάρκο Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.