Mπρέντφορντ – Γουέστ Χαμ 1-1: «Τσίμπησε» πόντο με Μαυροπάνο δεξί μπακ! (highlights)

Videos που αξίζει να δείτε

Η Μπρέντφορντ πέτυχε το...γνωστό της γκολ πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, αλλά η Γουέστ Χαμ απάντησε στο β' μέρος, με τον Ντίνο Μαυροπάνο να παίζει σε θέση που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Οι «μέλισσες», είχαν σκοράρει στα 22 και 23 δευτερόλεπτα αντίστοιχα, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια Πρέμιερ Λιγκ, με Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ, αλλά η Γουέστ Χαμ δεν …έμαθε από το πάθημα των δύο προηγούμενων και έτσι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο λονδρέζικο ντέρμπι, μόλις στο 38ο δευτερόλεπτο, όταν στην πρώτη επίθεση της Μπρέντφορντ, ο Καρβάλιο έστρωσε με το κεφάλι στην περιοχή για τον Μπεμό, που σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική «από τα αποδυτήρια», με παρόμοια εκπληκτική εκτέλεση στην περιοχή. Ήταν η πρώτη φορά, στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, που μία ομάδα σκοράρει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό!

Όπως όμως και τις προηγούμενες δύο φορές (ήττες από «σπερς» και «γαλάζιους»), έτσι και αυτή, η ομάδα του Τόμας Φρανκ, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος και έμεινε τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, παραμένοντας πάντως αήττητη εντός.

Η Γουέστ Χαμ, που μετά το γκολ που δέχτηκε, είχε περισσότερες τελικές μέχρι το τέλος του α’, δεν κατάφερε αρχικά να απαντήσει, παρά τις προσπάθειες κυρίως από τον Κούντους.

Στο β’ όμως, ο προπονητής της, Γιούλεν Λοπετέγκι, ανακάτεψε την «τράπουλα» με τις αλλαγές του, βάζοντας ακόμα και τον Ντίνο Μαυροπάνο στην ασυνήθιστη θέση του δεξιού μπακ (τον είχε αφήσει εκτός αρχικής ενδεκάδας, προτιμώντας το δίδυμο Τοντιμπό – Κίλμαν στα στόπερ)! Ο Έλληνας διεθνής, στάθηκε στο ύψος του αμυντικά, ενώ είχε και κάποιες επικίνδυνες επελάσεις, αλλά και ένα σουτ στο 51′ από καλή θέση, που πέρασε άουτ, σε μία καλή εμφάνιση.

Τα «σφυριά», κατάφεραν τελικά να βρουν την ισοφάριση στο 55′, όταν μετά από φάση διαρκείας, ο Σόουτσεκ βρέθηκε στη μικρή περιοχή και σκόραρε.

Η Μπρέντφορντ, προσπάθησε να πάρει το τρίποντο στη συνέχεια με Γιάρμολιουκ και Λούις Πότερ, ενώ ο Σολέρ είχε καλή ευκαιρία στην τελευταία φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους.

Τελικά, οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο 1-1, με τη Γουέστ Χαμ, να μένει τέταρτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, αλλά να έχει πάρει όλους τους πόντους της φέτος εκτός έδρας.

Μπρέντφορντ (Φρανκ): Φλέκεν – Φαν Ντεν Μπερχ, Κόλινς, Πίνοκ, Άτζερ – Σάντε (60′ Γιάρμολιουκ), Ντάμσγκααρντ, Γιάνελτ, Λούις – Πότερ – Καρβάλιο (85′ Κονάκ), Μπεμό.
Γουέστ Χαμ (Λοπετέγκι): Αρεόλα – Ουάν – Μπισάκα, Τοντιμπό, Κίλμαν, Έμερσον (46′ Μαυροπάνος) – Ροδρίγκες, Σόουτσεκ – Μπόουεν (90′ Ίρβινγκ), Πακετά (76′ Σάμερβιλ), Κούντους (46′ Σολέρ) – Αντόνιο (75′ Ινγκς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.