Ο Πολ Σκόουλς άσκησε κριτική στον Έρικ Τεν Χαγ, σχετικά με την αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνίατεντ.

Ο παλαίμαχος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» υποστήριξε πως η αγγλική ομάδα φαίνεται να είναι απροετοίμαστη για τη φετινή σεζόν. Επίσης, ο Σκόουλς δήλωσε μεταξύ άλλων πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει προπονητή εδώ και δυο χρόνια.

Αρχικά, ο Σκόουλς δήλωσε: «Όταν φέρνεις παίκτες, περιμένεις να είναι πολύ καλύτεροι από αυτούς που έχεις ήδη. Δε βλέπω να έρχονται παίκτες που έχουν μεγάλη διαφορά. Ο Ντε Λιχτ ήρθε για τον Μαγκουάιρ, ας πούμε, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά εκεί. Δεν είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με τον Μαγκουάιρ. Δεν ξέρεις πώς θα παίξουν. Δεν ξέρεις πώς θα προσεγγίσουν τα παιχνίδια, αν θα χτυπήσουν στην αντεπίθεση ή θα καθίσουν πίσω ή αν θα προσπαθήσουν να έχουν όλη την κατοχή. Δεν έχουμε ιδέα. Μοιάζουν με απροπόνητη ποδοσφαιρική ομάδα. Είμαστε δύο χρόνια και κάτι από την πρώτη εβδομάδα που ανέλαβε την Τότεναμ ο Ποστέκογλου, μάλλον ξέραμε τι έκανε η Τότεναμ και το κάνει μέχρι σήμερα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαστε δύο χρόνια και κάτι στη Γιουνάιτεντ και, όπως είπα, είναι μια ομάδα χωρίς προπονητή. Οι παίκτες φαίνονταν νεκροί, κοιτούσαν σαν «δεν ξέρω τι να κάνω», δεν υπάρχει ενθουσιασμός για το παιχνίδι κι αυτό μπορεί να προέλθει μόνο από το γήπεδο της προπόνησης».