Σε πρόσφατη δήλωσή του ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε υποστηρίξει κατηγορηματικά πως στην δεύτερη χρονιά του σε κάθε ομάδα, που έχει προπονήσει, κατακτά κάποιον τίτλο. Οι πιθανότητες λοιπόν έρχονται να ισχυροποιήσουν την αναφορά του αυτη.

Η Τότεναμ αποτελεί το πρώτο φαβορί, με βάση έναν πίνακα πιθανοτήτων, για να κατακτήσει το UEFA Europa League και όλα μοιάζουν να συνδέονται με την προοικονομία, που επιχείρησε να κάνει ο Ποστέκογλου μιλώντας για κατάκτηση τίτλου την φετινή σεζόν. Σίγουρα το να κατακτήσει την Premier League είναι ουτοπικό και τα εγχώρια Κύπελλα κρύβουν πάντα εκπλήξεις. Οπότε και ως βαρύτητα τροπαίου και ως τρόπος διεξαγωγής της διοργάνωσης, το Europa League φαίνεται να αποτελεί πρώτο στόχο για την ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δήλωση του Ελληνοαυστραλού προπονητή αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός ως προς το περιεχόμενο της, καθώς είναι αλήθεια ότι όπου έχει εργαστεί, πλην της Παναχαϊκής στην οποία δεν έμεινε αρκετό καιρό, στην δεύτερη χρονιά του έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο. Συγκεκριμένα, με την Σάουθ Μέλμπουρν και με την Μπρισμπέιν Ρόαρ κατέληξε πρωταθλητής Αυστραλίας, με την Γιοκοχάμα Μαρίνος κατέκτησε το Ιαπωνικό πρωτάθλημα, με την Σέλτικ είναι δις πρωταθλητής Σκωτίας και φυσικά ως προπονητής της Εθνικής ομάδας της Αυστραλίας «σήκωσε» το Asian Cup.

Πλέον διανύει την δευτερή του χρονιά στο νησί και δεν θέλει να χαλάσει την ιδιαίτερή του συνήθεια. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει…