Εκτός έδρας νίκη για τη Λίβερπουλ, οι «ρεντς» με πρωταγωνιστή τον Ντιόγκο Ζότα επικράτησαν 1-0 της Κρίσταλ Πάλας και παρέμειναν στην πρώτη θέση της βαθμολογία και στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στην ρετιρέ της Πρέμιερ Λιγκ παραμένει η Λίβερπουλ, η οποία νίκησε με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» για την 7η Αγωνιστική.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυψε ο Ντιόγκο Ζότα στο 9ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Κόντι Χάκπο. Παρ’ όλο που η ομάδα του Άρνε Σλοτ επικράτησε εκτός έδρας και έμεινε στην πρώτη θέση για τουλάχιστον δύο εβδομάδες υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Άλισον Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος κίπερ αποχώρησε στο 79ο λεπτό με πρόβλημα τραυματισμού και ο Βίτεσλαβ Γιάρος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ρεντς».

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογία με 18 βαθμούς και ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι με τέσσερις λιγότερους. Οι «πολίτες» του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχονται το απόγευμα του Σαββάτου (05/10, 17:00, Novasports Premier League) τη Φούλαμ και θέλουν μόνο νίκη να μειώσουν εκ νέου τη διαφορά από την κορυφή.

Όσον αφορά την Κρίσταλ Πάλας, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ είναι στη ζώνη υποβιβασμού ως 18η με μόλις τρεις βαθμούς.

Κρ. Πάλας (Όλιβερ Γκλάσνερ, 3-4-3): Χέντερσον, Λακρουά, Γκουέχι, Σαλομπά (89′ Καμάντα), Μουνιός (17′ λ.τρ Κλαιν), Γουάρτον (60′ Χιούζ), Λέρμα, Μίτσελ (60′ Ματετά), Σαρ, Ενκετία, Έζε.

Λίβερπουλ (Άρνε Σλοτ, 4-2-3-1): Άλισον (79 λ. τρ. Γιάρος), Αλεξάντερ – Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας (80′ Ρόμπερτσον), Γκράφενμπερχ, ΜαΚάλιστερ (46′ Σόμποσλαϊ), Σαλάχ (72′ Ντίαζ), Τζόουνς (89′ Έντο), Χάκπο, Ζότα.